Haberler

1968 Galibiyet İçin Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

BAL ligi takımlarından 1968 Diyarbakırspor, Mardinspor maçının ertelenmesinin sonra, deplasmanda oynayacağı Muş Hasköyspor maçının idmanlarına başladı.

1968 Diyarbakırspor, geçtiğimiz hafta evinde oynayacağı Mardinspor maçı kentte yaşanan olaylardan dolayı ileri bir tarihe ertelenmişti. Mardinspor'la oynanması gereken maçın hazırlıklarını sürdüren 1968 Diyarbakırspor, rotasını hafta sonu deplasmanda oynayacağı Muş Hasköyspor maçına çevirdi.

1968 Diyarbakırspor Teknik Direktörü Özcan Gökçeoğlu, geçtiğimiz haftanın, çalışmalar ve toparlanma açısından iyi bir süre olduğunu söyledi. Gökçeoğlu, "Yeni bir takım kurduk. Geçen hafta Mardinspor maçını oynamak istiyorduk. Maçın temposunu bayağı artırmıştık. Bir türlü oynanamayan maç daha ileri bir tarihe ertelendi. Deplasmanda oynayacağımız Muş Hasköyspor maçına iyi hazırlanıyoruz. 1968 Diyarbakırspor olarak iddialıyız. Oynadığımız ligin üstlerinde olmamız lazım, başaracak güçteyiz. Diyarbakır'a yeni bir profesyonel takım arzusu içerisindeyiz. Bize iyi imkanlar sunan, yöneticilerimize var teşekkürlerimi sunuyorum. Eksiğimiz yok, mazeretimizde olamaz. Geçmişteki Diyarbakırspor'un güzelliğini 1968 Diyarbakırspor'la yaşatmaya çalışmaktayız" dedi.

Takım kaptanı Bilal Çelebi ise şehirde yaşanan olaylardan dolayı güvenlik gerekçesiyle ertelendiğini hatırlatarak, "2 haftadır maçlar ertelenmekte. Maç kondisyonundan uzak kalmaktayız. Eksiklerimizi çalışmalarımızla kapatıyoruz. Verilen aralar takım hazırlıklarını ve kaynaşmayı daha iyi sağlar. Muş Hasköyspor ile oynayacağız deplasmanda. Muş deplasmanı öncesi yapacağımız maçlarda gerekli eksiklikleri görüp, Muş Hasköy maçına kadar hazır vaziyette olacağız. Adım adım ilerliyoruz. Kayıp vermedik. Tabi bu takımın havasını artırmasın çünkü daha ilerisi için düşüneceğiz ve oynayacağız. Daha iyi yerlere gelmek için çalışmalarımıza ve maçlarımıza önem vermemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Mardinspor Muş Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title