Haberler

1960 Silopispor, Bu Sezon İlk Kez Kendi Sahasında Maç Yaptı

Şırnak'ta, güvenlik nedeniyle sahasında maç yapamayan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 1960 Silopispor, bu sezon taraftarı önünde ilk kez resmi bir maça çıktı.

Şırnak'ta, güvenlik nedeniyle sahasında maç yapamayan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 1960 Silopispor, bu sezon taraftarı önünde ilk kez resmi bir maça çıktı. Güvenlik nedeniyle daha önce Siirt'te oynamak zorunda kalan 1960 Silopispor, erteleme maçında Ağrı Gençlerbirliğispor'u 2-1 yendi.

1960 Silopispor ve Ağrı Gençlerbirliğisporlu futbolcular, sahaya, Silopi Şehir Stadı'nın tribünlerini dolduran taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde birlikte çıktı. İlk yarısını 30'uncu dakikada Remzi Çağlayan'ın golü ile 1-0 mağlup kapatan 1960 Silopispor, ikinci yarıda 65'inci dakikada Serkan Gül ve 88'inci dakikada Elconga Amia Narcisse'nin golü ile 1960 karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Maçın bitiş düdüğü ile futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla paylaştı. Yıllar sonra Silopi'de güzel bir ortam ve seyirci ile maç yaptıklarını belirtern konuk ekip Ağrı Gençlerbirliği yöneticilerinden Erol Yıldırım, "Silopi halkına, emniyet güçlerimize, hepsine çok teşekkür ederiz. Güzel karşılandık, güzel ağırlandık. Keşke bütün takımlar böyle olsa. Tekrar Silopi halkına teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar" dedi.

1960 Silopispor Kulübü 2'nci Başkanı Ahmet Kaçmaz da "Sezon başından beridir ilk defa sahamızda oynuyoruz. Erteleme maçı olduğu için eksik oyuncular ile çıktık. 5 as oyuncumuzdan yoksun oynadık. Yine de maça çok iyi başladık. Talihsiz bir gol yedik. Yalnız ikinci yarı telafisini yaparak kazanmasını bildik. Çok mutluyuz. Sezon başından beri bölgesel amatör liginde mücadele etmemize rağmen, bölgemizde yaşanan olaylardan dolayı sahamızda hiç oynayamadık. Bu ilk maçımızdı, inşallah bundan sonraki maçlarımızda da burada oynayıp kazanacağız. Burada oynamamızda bize en büyük desteği veren Vali Yardımcımız Ali Arıkan'a çok teşekkür ediyoruz. Bugün maça ilgi çok büyüktü. Sağolsunlar hiçbir taşkınlık, kötü bir tezahürat yapılamadan tamamladık ve kazandık. Yaşanan olaylar, bu sokağa çıkma yasakları sebebiyle halkta bir gerginlik vardı. Bu maç vesilesi ile inşallah bu gerginlikler, bu olumsuz hava bir nebze olsun dağılacaktır" diye konuştu. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Silopi Şırnak Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title