Haberler

1915 Olaylarına İlişkin Ermeni İddialarına Tepkiler"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Esnaftan bayraklı tepkiler "1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına tepkiler"- Pakistan'da Ermeni iddialarına Türk bayrağı açılarak tepki verildi Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bir grup esnaf, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına Türk bayrağı açarak tepki gösterdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Esnaftan bayraklı tepkiler "1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına tepkiler"- Pakistan'da Ermeni iddialarına Türk bayrağı açılarak tepki verildi Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bir grup esnaf, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına Türk bayrağı açarak tepki gösterdi. Kentin Abpara ve G-9 bölgesinde faaliyet gösteren mağaza sahibi Pakistanlılar, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını protesto etmek için iş yerlerine Türk bayrağı asarak Türkiye'ye destek verdi.İsrar Şah isimli bir Pakistanlı dükkan sahibi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pakistan ve Türkiye halkını aynı millet olarak gördüğünü aktardı ve "2005 yılındaki Keşmir depreminde Türk halkının bize gönderdiği yardımları hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.Bir başka mağaza sahibi Muhammad Riaz da "Türkiye bizim kardeş ülkemizdir. Türkiye'nin sevinci bizim sevincimiz, Türkiye'nin sorunu bizim sorunumuzdur. Türk kardeşlerimizin her zaman yanında omuz omuza dururuz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Pakistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title