Haberler

1911 Çerkezköyspor Sezonu Açtı

Bu sezon Bölgesel Ligi hedefleyen 1911 Çerkezköyspor, yeni sezonu Mustafa Uğraş Stadyumu’nda düzenlenen törenle açtı.

Bu sezon Bölgesel Ligi hedefleyen 1911 Çerkezköyspor, yeni sezonu Mustafa Uğraş Stadyumu'nda düzenlenen törenle açtı.

Yeni sezon öncesi yaptığı önemli transferlerle Bölgesel Amatör Lige çıkmayı hedefleyen 1911 Çerkezköyspor, görkemli bir törenle yeni sezona 'Merhaba' dedi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumun'da düzenlenen sezon açılışına taraftarların yanı sıra Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ve protokol üyeleri katıldı.

Sezon açılışı Çerkezköyspor'da uzun yıllar top oynayan Ömür Düzgünel, Oğuz Güven, Ahmet Narçın, Selahattin Türlin, Sadık Gürsoy, Ahmet Girgin, Ahmet Sarı, Nejdet Karagöz, Musatafa Küçük, Nevzat Kumru, Murat Narçın, Namık Aydın, Sabri Kosuva, Namık Aydın, Ünal Karabaş, Muhammer Bilgen ve Mücahit Yavuz'un aralarında bulunduğu veteranların gösteri maçı ile başladı. 15'er dakikalık iki devre halinde oynanan veteranlar karşılaşması renkli görüntülere sahne olurken, karşılaşmadan beyaz takım 3-2 galip ayrıldı.

Veteranların oynadığı karşılaşmanın ardından sezon açılış töreni kurban kesimi ile devam etti. Dualar eşliğinde kesilen kurbanın ardından 1911 Çerkezköyspor futbolcuları ve yöneticilerinin tek tek isimleri okunarak, tribüne çağrıldı ve taraftarlara tanıtıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, "Çerkezköy'de futbol sevgisi olmadığını bugün bir kez daha görüyoruz. İnşallah bu sezon Çerkezköy'de futboldaki ölü toprağı kaldırmak için yönetim ve futbolcular olarak elimizden geleni yapacağız. Sizlerin desteği de çok önemlidir. Takımıza ve bütün takımlara yeni sezon öncesi başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gedikoğlu'nun ardından 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın konuşma yaptı. Narçın, "Sezon açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize saygılarımızı sunuyorum. Çerkezköy'e bundan sonra başlangıç yapmak istiyoruz. Sizlerle daha geniş kitlelere futbolu yaymak istiyoruz. Sporu ve sporcuyu sevdirmek istiyoruz. Bunun için elimizi taşın altına koyduk. Yönetici arkadaşlarımız ile beraber ve bizlere inanan futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz. Hepsi birbirinden değerlidir ve pırlanta gibi kardeşlerimizdir. Yeni sezona onlarla başladık ve fire vermeden devam etmek istiyoruz" dedi.

Bu sezon Çerkezköy'e yakışan bir takım kurmak için yola çıktıklarını ve uzun çalışmaların ardından iyi bir takım oluşturduklarını anlatan Başkan Narçın, "Tüm Türkiye Çerkezköy'ün adını sadece sanayide tanıyor. Futbolda Çerkezköy'ün adını yeterince tanıtamadık. Çerkezköy'de futbolda çıtamızı yükseltemedik. Geçmiş dönemlerde üçüncü ligi gördük ve geri geldik. Biz tekrar buna adayız. Yapılması gereken ne varsa bizler yönetim olarak başaracağız. Sporcular buna inandıkları için bizlerle beraberler. Mücadelemizi verip önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig diyoruz. Bir yada iki yıl içinde profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Bizler bunu yaptığımız sürece seyirci potansiyeli yükselecektir. Her memleketten insan ve yetenek vardır. Bunlarla beraber çıtayı yükseltmek istiyoruz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Girgin Aydın Ünal Ahmet Sarı Çerkezköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title