Haberler

BJK Antalya maçı özeti - 26.hafta Beşiktaş Antalyaspor golleri

Beşiktaş Antalya maçı golleri. Spor Toto Süper Lig 26. hafta maç özetleri. BJK Antalyaspor maçı geniş özeti ve golleri. Lider Beşiktaş ligin flaş takımlarından Antalyapor ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Beşiktaş Antalyaspor maçı özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.

Beşiktaş Antalyaspor maç özeti. 19 Mart Cumartesi Beşiktaş Antalyaspor maç özeti ve golleri. Süper Lig'in lideri Beşiktaş sezonun sürpriz skorlara imza atan takımı Antalyaspor'u konuk etti. Ligde istikrarlı bir grafik çizen Beşiktaş bunun karşılığını Fenerbahçe'nin 1 puan önünde lider olarak aldı. BJK Antalya maç özeti ve tüm detaylarını aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz. 

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇ ÖZETİ

 

Beşiktaş'ta kalan dokuz haftanın her biri, final haftası olarak görülüyor. 

Şampiyonluk yolunda kaybedilecek bir puanın dahi lüks olduğunu belirten teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularını her maçı kazanmaları gerektiği konusunda motive ediyor. Bundan sonra kendi yollarını kendilerinin çizeceğini söyleyen Güneş'in oyunculardan, saha içinde oluşabilecek tüm olumsuz şartlara hazırlıklı olmalarını ve bir an bile disiplinden taviz vermemelerini istediği öğrenildi. 

Ligin bundan sonrası için sinirlerine hakim olmayı en önemli kriter olarak belirleyen tecrübeli teknik adamın, saha içinde ne olursa olsun takımı yalnız bırakacak hareketlerden kaçınmaları ve her zaman sakin kalan tarafın kendilerinin olması gerektiği konusunda futbolculara uyarılarda bulunduğu ifade edildi. 

Beşiktaş'ta, Antalyaspor maçı öncesinde kaleci Tolga Zengin'in durumu belirsizliğini koruyor. Trabzonspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden ve kaburgasında yırtık tespit edilen tecrübeli kaleci bir yandan tedavi olurken, bir yandan da koşu çalışmaları yapıyor.

Hafif ağrıları bulunan Tolga'nın, ''Zaman, fedakarlık zamanı. İğne ile de olsa oynamak istiyorum'' dediği öğrenildi. Maç saatine kadar tedavisine devam edilecek olan Tolga Zengin durumunda olumlu gelişme olması halinde Antalyaspor karşısında kaledeki yerini alacak. Tecrübeli eldivenin iyileşmemesi halinde ise kale, yeni transfer Boyko'nun olacak. 

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan ve son haftalarda takımdan ayrı kalan Gökhan Töre, Antalyaspor karşılaşmasında da forma giyemeyecek. 

Teknik direktör Şenol Güneş'in, Antalyaspor maçında ilk onbirinde fazla değişiklik yapması beklenmiyor. Son maçlarda gösterdiği performansından memnun olduğu Kerim Frei'a Antalyaspor maçında da ilk onbirde şans vermesi beklenen tecrübeli teknik adamın, sadece Necip konusunda kararsız olduğu belirtildi. 

Trabzonspor maçında savunmadaki başarısı ile dikkat çeken Necip'e Antalyaspor karşısında da görev vermek isteyen Şenol Güneş'in, bu durumunda Alexis'i yedek kulübüsine çekmeyi düşündüğü, bu konudaki kararını ise maç günü vereceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta, Antalyaspor maçı öncesi 5 futbolcu kart cezası sınırında bulunuyor. Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma, sarı kart görmeleri durumunda 27. haftada oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının Antalyaspor ile oynayacağı maçta tribünleri dolduracak. Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren siyah-beyazlı taraftarların, satışa çıkartılan biletlerin tamamını tükettiği bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Tolga Zengin Antalyaspor Şenol Güneş Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title