Haberler

19 Yaşındaki Marina Joyce Kaçırıldı mı?

Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan genç YouTube ünlüsü Marina Joyce, paylaştığı videolarda garip davranışlar sergileyince, hayranları kaçırılmış olmasından endişe etti.

İngiltere'de yaşayan ve internet ünlüsü olan 19 yaşındaki Marina Joyce, moda ve makyaj üzerine videolar paylaşan bir YouTube ünlüsü. 100 bin civarında takipçisi olan Joyce, iki gündür hayranları arasında paniğe yol açtı. Hayranları, Marina'nın eskisi gibi olmadığını, donuk bakışlar ve yapay gülüşlerle videolar çektiğini iddia edince ortalık karıştı.

Marina'nın hayatı son zamanlarda korku filmlerini aratmayacak derecede gerilim dolu, gizemli bir hal aldı.

CIVIL CIVILDI

Marina cıvıl cıvıl, genç, enerjik ve esprili bir vlogger'dı. Takipçilerini de bu eğlenceli karakteri ile adeta bir "hayran grubu"na çevirmişti.

Hippi tarzını sevdiğinden dolayı, Marina'nın bu genç internet grubu kendilerine "Kutsal Kedi Ay Kabilesi" diyorlardı.

BİR SÜRE SONRA DEĞİŞTİ

Bu gençler bir süre sonra Marina'nın değiştiğini fark ettiler. Genç kız videolarında eskisi gibi enerjik ve neşeli değil; aksine korkmuş, tuhaf bir ifade ile bakıyor, sahte kahkahalar atmaya çalışıyordu.

İlk başta hayranları genç kızın değiştiğini, artık eskisi gibi komik ve eğlenceli videolar yapamadığını düşünüyorlardı ki videolardaki detaylar git gide daha farklı bir yere işaret etmeye başladı.

GARİP HAREKETLER SERGİLEMEYE BAŞLADI

Videolarında adeta kekeliyor, düzgün cümleler kuramıyor, isterik bir şekilde gülüyor ve farklı bir noktaya bakıyordu.

Kollarının arkası adeta darp edilmişcesine morarmıştı. Aynı morluklar sırtında ve dizlerinde de vardı.

TAKİPÇİLERİNE ŞİFRELİ MESAJLAR GÖNDERDİ

Artık takipçileri şüphelenmeye başlamıştı. Marina'ya özel mesaj ile "Başın dertteyse, bir fotoğrafına kalp şekli koy" dediler.

Marina bu mesaja cevap vermedi ama ertesi gün burnuna kalp çizildiği bir fotoğrafı paylaştı.

Dehşet içindeki surat ifadesiyle ürün tanıtan videolar çekmeye devam ediyordu. Hayranları "Güvende değilsen Instagram açıklama kısmına kedi emojisi koy" dediler.
Saatler sonra Instagram sayfasında kedi emojileri vardı.

VİDEODA İLAÇLAR VE TÜFEK GÖZE ÇARPTI

Asıl dehşete sebep olanlar ise bir makyaj videosunda arka planda görünenlerdi. Ekranın sol kısmında, komodinin üzerinde bir sürü ilaç göze çarpıyordu.
Kamerayı biraz oynattığında ise sağ tarafta duvara yaslanmış bir tüfek vardı!
Bu gencecik kız nasıl bir ortamda böyle?! Neler yaşıyor?!

POLİS ADRESİNE ULAŞTIĞINDA TAŞINMIŞTI

Bu videonun ardından onu tanıyan İnternet kullanıcıları adresine derhal polis gönderdi. Fakat ortaya çıktı ki, Marina o adresten 3 ay önce taşınmıştı.
Evin bahçesinde çekindiği video da olay oldu. Genç kız bu sefer bir elbise tanıtımı yapıyordu ve yine gözleri korku doluydu.

BİR ERKEK ELİ GÖRÜNÜYORDU

Görüntülerde bir erkek eli gözüküyordu ve Marina'ya nerede durması gerektiğini işaret ediyor, direktifler veriyordu. Aynı zamanda elinde de üzerinde yazılar olan beyaz bir kağıt vardı.

Videonun sonunda evin görüntüsü ve tek bir odanın camlarının parmaklıklı olması da gözlerden kaçmadı. Muhtemelen rehin tutulduğu düşünüldü.

H İÇBİR MESAJA CEVAP VERMİYOR

Marina ise bu sırada hiçbir mesaja cevap vermezken, videolar ve tweet'ler paylaşmaya devam ediyordu. İnsanları sabahın 6'sında "partilemeye" davet etti.
Artık durum iyice şüpheli hale gelmişti. Polise yeniden haber verildi.

POLİSTEN AÇIKLAMA GELDİ

Polis Marina'yı bulduğuna dair bir açıklama yaptı. Söylenene göre Marina polislere gayet iyi olduğunu söylemişti. Korkulacak bir şey yoktu...

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

#savemarinajoyce etiketi sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar listesine girdi ve Marina Twitter üzerinden de iyi olduğuna dair açıklama yaptı.
Hatta sonra canlı bir video yayınlayarak durumu açıklayacağını söyledi. Lakin canlı yayın sırasında da bol bol kekeliyor ve tuhaf davranıyordu.

'YARDIM EDİN' YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Videosunda, yatağın altından görünen bir "Help me" yani "Yardım edin" yazısı göze çarptı.

"Marina, tehlikedeysen el çırp", "Güvende değilsen kalp yap" gibi mesajlara sözle karşılık vermese de elleriyle bu komutları yerine getirdi.

YAYIN ANİDEN KESİLDİ

Bu canlı video yayınında hiçbir şey açıklamadı, sadece "iyiyim, sorun yok" dedi. Tam bir şeyler söylemeye hazırlanıyordu ki yayın aniden kesildi.

Sosyal medya çıldırdı. Kimileri bunun istismarcı bir erkek arkadaş tarafından yapıldığına inanıyordu. Kimileri ise genç kızın Işid tarafından rehin alındığına ve parti bahanesiyle insanları toplayıp herkesi öldüreceklerine...

SERİ KATİLİ ANLATAN FİLMDEN KARELER

Fakat sapık bir erkek arkadaş konusu daha mantığa yatkın görünüyor çünkü Future Me isimli videosunda Marina "Bu video Mr.I Love You için çekildi" diyordu. Mr. I Love You ise sevgililerini öldüren bir seri katili anlatan bir filmden karakter...
Bir soru-cevap videosunda da "En sevdiğin televizyon şovu nedir?" sorusuna "Law and Order (Kanun ve Güvenlik) dizisini çok seviyorum" dedikten sonra yüzü buz kesiyordu.

HALA HABER ALINAMIYOR

Marina son bir tweet daha atarak planladığı "parti"yi daha ileri bir tarihe ertelediğini söyledi. Bir daha da açıklama yapmadı.

Kaynak: Onedio

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title