Haberler

19 Yaşındaki Genç İnşaatta Ölü Bulundu

Sivas'ta 19 yaşındaki Ömer Kuru, bir inşaatın çatı katında ölü bulundu.

Sivas'ta 19 yaşındaki Ömer Kuru, bir inşaatın çatı katında ölü bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Yenidoğan Mahallesi 25'inci Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir inşaatın çatı katında  hareketsiz yatan genci gören işçiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yerde yatan gencin ölmüş olduğunu belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan gencin kimlik tespiti için mahalleliye haber verildi. Olay yerine gelen mahalle sakinlerinden Ömer Kuru, yerde yatan gencin kendi adını taşıyan torunu Ömer Kuru olduğunu tespit etti. Olay yerine gelen Kuru'nun babası Gazi Kuru ve diğer yakınları fenalık geçirdi. Kuru'nun cansız bedeni incelemenin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

UYUŞTURUCU ŞÜPHESİ

Gazi ve Hatice Kuru çiftinin 3 çocuğundan biri olan Ömer Kuru'nun önceki gün akşam saatlerinde babasının yanında fırında çalıştığı sırada gelen telefon üzerine arkadaşları ile buluşmaya gittiği ve saat 20.00'den itibaren kendisinden bir daha haber alınamadığı belirtildi. Gencin uyuşturucu madde kullanımına bağlı olarak yaşamını yitirmiş olababileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenidoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title