Haberler

19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : 19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Festivale katılanlardan detaylar Yönetmen Bingöl Elmas'ın ödülünü alması Sevda Alkor'a ödülünün verilmesi Sevda Alkor'un konuşması 19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Festivalde Uçan Süpürge Onur Ödülüne Selda Alkor layık görüldü Bilge Olgaç Başarı Ödülü'nü ise yönetmen Bingöl Elmas, görüntü yönetmeni Meryem Yavuz ve seslendirme sanatçısı Tülay Bursa paylaştı "19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali"nde Uçan Süpürge Onur Ödülü'ne sinema sanatçısı Selda Alkor, layık görüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali

Festivale katılanlardan detaylar

Yönetmen Bingöl Elmas'ın ödülünü alması

Sevda Alkor'a ödülünün verilmesi

Sevda Alkor'un konuşması 19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali

Festivalde Uçan Süpürge Onur Ödülüne Selda Alkor layık görüldü

Bilge Olgaç Başarı Ödülü'nü ise yönetmen Bingöl Elmas, görüntü yönetmeni Meryem Yavuz ve seslendirme sanatçısı Tülay Bursa paylaştı

"19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali"nde Uçan Süpürge Onur Ödülü'ne sinema sanatçısı Selda Alkor, layık görüldü.

"Sevgi Neydi" temasıyla düzenlenen festivalin açılış töreni, Devlet Opera ve Balesi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törende, Uçan Süpürge Onur Ödülünü alan Sevda Alkor, ödülü 50 yıllık sinema hayatının bir anısı olarak değerlendirdiğini belirtti.

Alkor, "Eskiden 'en iyi kadın oyuncu' ödülleri alırdık şimdi onur ödülleri alıyoruz. '50 senedir çok iyi işler yaptınız, siz artık bu ödüllere layıksınız' diyorlar. Bütün yaptıklarımız için alıyoruz bu ödülü, çok mutluyum." diye konuştu.

Bilge Olgaç Başarı Ödülü'nü ise yönetmen Bingöl Elmas, görüntü yönetmeni Meryem Yavuz ve seslendirme sanatçısı Tülay Bursa paylaştı.

Festivalin bu seneki tema ödülünün sahibi Diyarbakır patlamasında iki bacağını kaybeden genç yönetmen Lisan Çalan oldu.

Almanya'da gördüğü tedavi nedeniyle törene katılamayan Çalan, görüntülü mesajla festival komitesine teşekkür etti.

Sunuculuğunu Yetkin Dikinciler ile Şenay Gürler'in yaptığı açılış töreninde, Elvan Eker tiyatro performansı sergiledi, Şirincan Çakıroğlu stand-up gösterisi yaptı. The Commpany Müzikal Topluluğu gösterisinin ve Melis Danışment'in müzik dinletisinin de davetlilere sunulduğu törende, Uluslararası Sinema Yazarları Örgütü (Fipresci) Ödülü adaylarının da tanıtımı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bingöl Elmas Selda Alkor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title