Haberler

19 Nisan'da Ef'in Deneyimli Eğitim Danışmanları Yurtdışında Eğitimle İlgili Soruları Ücretsiz...

Yurtdışında dil eğitimi ile ilgili sorularınızı cevaplayacak olan EF Türkiye ekibi, 19 Nisan, 13: 00-15: 00 saatleri arasında Ankara Ramada Hotel'de yurtdışı dil eğitimi ve okullar hakkında bilgi almak isteyenlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak. Nisan ayı içerisinde değişik illerde yapılan EF Tanıtım Toplantılarına katılan kişiler arasında yapılan çekilişte şanşlı biri kişi EF Londra okulunda 1 hafta dil eğitimi kazanacak.

Günümüzde yabancı dil, neredeyse her sektörde ve her pozisyonda bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Yurtdışında dil eğitimi almak ise baştan sona çok iyi planlanması ve doğru yönlendirilmesi gereken bir süreç. Yurtdışında eğitim görmek isteyenlerin bu süreçle ilgili tüm sorularını yanıtlamak üzere, EF'in deneyimli eğitim danışmanları İzmir'de düzenlenecek toplantıda öğrenciler ve anne-babalar ile buluşacak. "Hangi ülkede yurtdışı dil eğitimi almalıyım?", "Ne kadar süre eğitime devam etmeliyim?" "IELTS/TOEFL gibi sınavları geçmek için ne yapmalıyım?" gibi sorular 19 Nisan Cumartesi günü, 13: 00-15: 00 saatleri arasında EF Ankara Tanıtım toplantısında yanıtlanacak. Etkinliğe www.ef.com.tr/toplanti adresinden kaydolmak yeterli.

Yurtdışı dil eğitiminde Türkiye'nin en tecrübeli eğitim danışmanları, EF'in dünyanın 41 şehrindeki dil okulları, 7 farklı yabancı dil seçeneği, pasaport-vize işlemleri, YÖK denkliği, yurtdışında ulaşım, konaklama ve yurtdışında çalışma imkanlarına kadar her türlü soruyu yanıtlayacak. EF İzmir Toplantısı'na katılanlar yurtdışı dil eğitimi konusunda merak ettikleri her şeyin yanıtını bularak hayallerine bir adım daha yaklaşacaklar.

Şanslı bir kişiye EF Londra okulunda 1 hafta dil eğitimi hediye!

Nisan ayı içerisinde değişik illerde yapılan EF Tanıtım Toplantılarına katılan kişiler arasında yapılacak çekiliş sonucunda, tanıtım toplantılarına katılan şanslı bir kişi EF Londra'da okulunda bir hafta ücretsiz İngilizce dil eğitimi kazanacak. Hediye çekilişine katılmak için etkinliğe www.ef.com.tr/toplanti adresinden kaydolmak yeterli.

EF Education First Uluslararası Dil Merkezleri Türkiye Ülke Müdürü Gökhan Özdemir, İngilizce öğrenmek için yüksek miktarda para harcamak yerine ailelerin ve öğrencilerin doğru eğitim yöntemlerine yatırım yaparak daha fazla ilerleme göstereceğini ifade ediyor. Yurtdışında eğitim de bunların başında geliyor. Gökhan Özdemir verdikleri danışmanlık kapsamında yurtdışı eğitim programları seçimi, kayıt, vize, konaklama, ulaşım, sigorta ve daha pek çok konuda öğrencilere yol gösterdiklerini ve işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtiyor.

Daha fazla bilgi için: www.ef.com.tr/toplanti

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Londra İzmir Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title