Haberler

19 Mayıs Mahallesi Park ve Meydanına Kavuşuyor

'Başkan Burada' karavanıyla makamını 19 Mayıs Mahallesi'ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, mahalleye park ve meydan kazandıracaklarını söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanıyla makamını bu hafta Nilüfer'in yeni mahallelerinden biri olan 19 Mayıs Mahallesi'ne taşıdı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Bozbey, sıkıntı ve talepleri dinledi. 19 Mayıs Mahalle Muhtarı Hasan Başlı ile de görüşen Bozbey, bölgeye yeni bir meydan yapılacağını belirtti. Proje çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Bozbey, "Proje hayata geçtiği zaman mahallenin merkezi olacak. Park projemiz de tamamlanmak üzere" dedi.

Bölgede altyapının bitmek üzere olduğuna dikkat çeken Başkan Bozbey, "Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin anayolları da tamamlaması gerekiyor. Onlar tamamlarsa biz de tali yollarla anayollara bağlantı yapacağız ve sorun kalmayacak" dedi.

Nilüfer'in ilk huzurevinin 19 Mayıs Mahallesi'nde faaliyete geçirildiğini söyleyen Başkan Bozbey, Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi projesinin de yine aynı mahallede yapılacağını sözlerine ekledi.

Yapılan hizmet ve çalışmalar için Başkan Bozbey'e teşekkür eden 19 Mayıs Mahalle Muhtarı Hasan Başlı da, en büyük sorunlarının toplu ulaşım olduğunu belirtti. Mahalleye ve okullara toplu ulaşımın yapılmadığını ifade eden Başlı, "Daha önce UKOME'ye bu konuda dilekçe yazdık. Ancak 2015 yılından bu yana değişen hiçbir şey yok. İlk aşamada günün belli saatlerinde en azından istasyonlara kadar ulaşım sağlanmalı. Bu konuda destek bekliyoruz. Bazı sokaklarımızda da aydınlatma sorunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Bozbey ise, sorunu UKOME ve UEDAŞ'a ileterek, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Başkan Mustafa Bozbey daha sonra Özel Zeynep Anaokulu öğrencileriyle de bir araya geldi. Minik öğrenciler tarafından oluşturulan organik tarım bahçesini gezen Başkan Bozbey, çocukları gösterdikleri çaba için kutladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bozbey 19 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title