Haberler

19 Mayıs Gölcük'te Coşkuyla Kutlandı

Güncelleme:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, dün tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.


İlçemizdeki 19 Mayıs kutlamaları, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirildi. Okul bahçesindeki programda, öğrenciler Atatürk ve Silah arkadaşlarına olan sevgilerini ve bağlılıklarını göstererek, bayramlarını coşkuyla kutladılar

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. Yıl kutlaması, dün sabah. AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirildi. 19 Mayıs kutlamalarına Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan, Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu, okulda görev yapan öğretmenler ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenledikleri gösteriler, büyük bir beğeni topladı. Tören bir öğrencinin 19 Mayıs 1919 Coşkusunu anlatmasıyla başladı. Daha sonra okul öğrencilerinden oluşan Orotoryo'nun konseri ile devam etti. Öğrenciler birbirlerinden güzel gösterileri ile Atalarına olan sevgilerini ve bağlılıklarını göstererek, bayramlarını coşkuyla kutladılar. Törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yazıcı, "Bugün burada düzenlenen programa katılmaktan mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizin gösterileri gerçekten çok güzeldi. Kendilerini gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum. Ayrıca programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bayramınız kutlu olsun gençler" dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, ilçemizdeki okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında, dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Yazıcı, Başkan Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcısı Gülle tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adem Yazıcı 19 Mayıs Gölcük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title