Haberler

19 Mayıs Gençlik Kupası Datça İskele Gençlik'in Oldu

Datça Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol Turnuvası, Datça İskele Gençlik’in şampiyonluğuyla sona erdi.

Datça Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol Turnuvası, Datça İskele Gençlik'in şampiyonluğuyla sona erdi.

22 takımın katıldığı ve 7 Mart'ta başlayan turnuva bugün yapılan üçüncülük dördüncülük ve birincilik ikincilik maçlarıyla sona erdi. Reşadiye futbol sahasında yapılan ilk maçta üçüncülük dördüncülük maçıyla başladı yeni betçe spor ile Karaköyspor arasında oynanan maçı 2-1 alan yeni Betçespor takımı turnuvada üçüncü oldu. Daha sonra saat 17.00'de başlayan şampiyonluk maçını ise Datça İskele Gençlik ile Kızlanspor takımları yaptı. Baştan sona çekişmeli geçen maçı 5-4 alan Datça İskele Gençlik takımı aldı ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Şampiyonluk kupasını Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan'ın elinden alan Datça İskele Gençlikspor takımı 19 Mayıs Gençlik Kupası'nın sahibi oldu.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, "7 mart 2015 de başladığımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası futbol turnuvasını bugün yapılan final maçıyla tamamlamış bulunuyoruz. Centilmenlik içinde geçen maçların sonunda şampiyon olan Datça İskele Gençlik takımını ve turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Bugün burada centilmenlik kazanmıştır, spor ve kardeşlik kazanmıştır. Düşen rakip takım oyuncusunu kaldıran takım oyuncularının centilmenliği kazanmıştır. Ayrıca bu turnuvaya destek olan kurum ve kuruluşlara, turnuva boyunca güvenliği sağlayan Datça Emniyet Müdürümüz ve personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım gelecek yıl yine böyle spor karşılaşmalarında yine birlikte oluruz" dedi.

Ödül töreni takımlara ve turnuvaya katılan ve maçları başarıyla yöneten Muğla bölgesi hakemlerine ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şener Tokcan Reşadiye 19 Mayıs Datça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title