Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa'da da program düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa'da da program düzenlendi.

Heykel'de Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve beraberindekiler tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Tophane Saltanat Kapısı'ndan Heykel'e yapılan Atatürk'ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü ile devam etti. Bando ekibi eşliğinde düzenlenen yürüyüşte vatandaşlar bayraklarla Kent Müzesi önüne kadar yürüdü. Burada yapılan törene, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile davetliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Işıklar Askeri Hava Lisesi kılıç kalkan, Çelik Kızlar Komando Topluluğu komando gösterisi, wushu, akrobatik cimnastik ve zeybek gösterileri gerçekleştirdi.

Tören, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun, 19 Mayıs Gençlik Haftası çerçevesinde yapılan Atatürk'ü anma ve Gençlik Koşusu ile İmam Hatip Ortaokulu ve liseleri Tenis Turnuvaları Müsabakaları'nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Şahin 19 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title