Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek kutlama programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek kutlama programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun Valisi Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yılını yaşamanın sonsuz mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını kaydetti.

Etkinlikler kapsamında bir çok aktivitenin gerçekleştirileceği kaydeden Vali Şahin, şu ifadelere yer verdi:

"Zengin bayram kutlamalarımızın arasında olan ve 17 Mayıs 2016 Salı günü saat 20: 00'de, Uğur Mumcu Parkı'ndan başlayacak Fener Alayı ve Gençlik Festivali yürüyüşü Tütün İskelesi'nde sona erecektir. 19 Mayıs 2016 Perşembe günü Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başlayacak olan kutlamalar, saat 09: 30'da Tütün İskelesi'nde Türk bayrağın karaya çıkarılış töreni' ve Valilik binası yanında yapılacak olan etkinliklerle devam edecektir. Aynı gün Doğu Park mevkisinde saat 16: 00'da Solo Türk ve Türk Yıldızlarının muhteşem gösterisine tanık olacağız. Ayrıca, Osman Gazi'nin rüyası ile başlayan, İstanbul'un Fethi'nden Çanakkale'ye uzanan ve Çanakkale'de hangi değerlerimizi koruduğumuzu güçlü görsel efektler ve tiyatral unsurlarla anlatan '1915-Bir Hilal Uğruna' adlı eser, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda saat 20: 00'de Samsunlularla buluşacaktır."

Şahin, spordan sanata, kültürden tarihe uzanan dolu bir kutlama programı hazırladıklarını vurgulayarak, etkinliklere tüm Samsunluları davet etti.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Şahin 19 Mayıs Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title