Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Novi Pazarlı lise öğrencilerine resepsiyon verdi.

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Novi Pazarlı lise öğrencilerine resepsiyon verdi.

Büyükelçi Bozay, başkent Belgrad'daki AGİT'in bir programı kapsamında Avrupa Birliği'nin vizyonu hakkında bilgi alan öğrencileri makamında kabul etti.

Bozay, bayramlarını kutladığı öğrencilerle uzun süre sohbet etti.

Büyükelçi Bozay, öğrencilerle sohbeti sırasında, Türkiye ile Sırbistan'ın iyi ilişkilere sahip olduğunu ve ilişkilerin sürekli derinleştiğine dikkati çekti.

Bozay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Novi Pazarlı gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bozay, bu sayede öğrencilere Türkiye bursları ile ilgili bilgi vermeyi fırsatı bulduğunu da dile getirdi.

Türkiye Büyükelçiliği binasındaki resepsiyona katılan öğrencilerden Merisa Mekiç, resepsiyona katılmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, Büyükelçi Bozay'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Belgrad Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title