Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Merzifon'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa Kaymakam Mehmet Fatih Geyim, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Sami Özatak, Belediye Başkanı Alp Kargı, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda, sporcular tarafından jimnastik, judo, badminton, halter gösterileri yapıldı. Öğrenciler tarafından da günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.

Suluova

Suluova'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halis Demirci'nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından kutlamalar Belediye Amfi Tiyatro alanında devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Suluova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit Serkan Dobak yaptı. Öğrencilerin "19 Mayıs ve Atatürk" konulu çeşitli şiirleri okumasının ardından halk oyunları gösterileri yapıldı.

Okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

Gümüşhacıköy

Gümüşhacıköy'de19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  Cumhuriyet Meydanı'nda törenle kutlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Alaattin Özgen, burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin Büyük önder Atatürk'ün önderliğinde verdiği kahramanca mücadelenin, düşmanın yurttan atılması konusunda gösterdiği azim ve kararlılığın ilk tohumlarının atıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin, milli mücadelenin de temel tarihi olduğunu vurguladı.

Program öğrencilerin hazırlamış olduğu gösterilerin ardından son buldu.

Törene, İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Şükrü Çetinkaya, Belediye Başkanı Zehra Özyol, askeri ve mülki erkan, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Taşova

Taşova'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törenler, ilçe meydanında devam etti. Burada Kaymakam Kudret Kurnaz, Garnizon Komutanı  Yüzbaşı Alper Soner Serin ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk sporcuların ve halkın bayramını kutladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş'ın konuşmasının adından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Merzifon 19 Mayıs Suluova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title