Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Sivas'ın Şarkışla, Suşehri ve Ulaş ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Sivas'ın Şarkışla, Suşehri ve Ulaş ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Şarkışla'da Gülsu Meydanı'ndaki törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Öztürk, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde devam eden kutlamalarda, il ve ilçelerde yapılan turnuvalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları verildi.

Yöresel oyunlar, kız öğrencilerin aşık atışması ve mahalli sanatçıların seslendirdiği türkülerle program sona erdi.

Programa, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ramazan Ergel, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, daire amirleri ve veliler katıldı.

Suşehri

İlçe Hükümet Konağı önündeki törende, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Hamza Ulusoy, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kutlamalar, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan suni çim sahada devam etti.

Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan öğrencilerden Enes Berk Şen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençliğe armağan edildiğini belirtti.

Şiirlerin okunmasının ardından, gençler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu.

Programda, okullarda düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Kadir Perçi, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Aydın ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel tarafından ödülleri verildi.

Program, halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Ulaş

Ulaş'taki törenler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Bülent Çezik'in Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde devam eden kutlamalara, Kaymakam Yusuf Cankatar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Emniyet Amiri Ergün Işıldar ve protokol üyeleri katıldı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Çezik, gençlere seslenerek, "Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak, sonsuza kadar korumak görev ve sorumluluğu içerisinde olmalısınız" dedi.

Öğrencilerin şiirler okuduğu programda, halk oyunları gösterisi sergilendi.

Program, Gençlik Haftası kapsamında halı saha futbol, voleybol, satranç turnuvalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Cankatar tarafından kupa ve madalyaların verilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Şarkışla 19 Mayıs Suşehri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title