Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 19 Mayıs'ın sadece bir bayram olmadığını belirterek, "19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden doğuşunun günüdür" dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 19 Mayıs'ın sadece bir bayram olmadığını belirterek, "19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden doğuşunun günüdür" dedi.

Palandöken, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye'yi her alanda temsil edecek gençlere destek olunması gerektiğini ifade etti.

19 Mayıs'ın sadece bir bayram olmadığına dikkati çeken Palandöken, şunları kaydetti:

"19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden doğuşunun günüdür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık sancağını, geleceğimizin teminatı gençlere teslim ettiği gündür. Geleceğe güvenle bakmamızda ki temel dayanak gençliğimize olan güvenimizdir. Onların gönüllerindeki vatan aşkıyla yarınlarımızın daha aydınlık olacağından şüphem yoktur. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

Kaynak: AA / Ekonomi

Mustafa Kemal Atatürk Bendevi Palandöken 19 Mayıs Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title