Haberler

19 Ekim Muhtarlar Günü

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle mesaj yayımladı.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle mesaj yayımladı.

Ustaoğlu, mesajında, muhtarların, devletin vatandaşlara ulaşması noktasında hem devletin hem de milletin adına her zaman en ön saflarda olduğunu belirtti.

Muhtarların büyük görevler üstlendiğini de söyleyen Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Adeta vücudu saran kılcal damarlar gibi ülkemizin en ücra köşelerinde bile her fert ile bire bir diyalog mesafesinde bulunmaları sorunların tespiti ve çözümü açısından son derece önemli olduğu gibi üstlendikleri görev nedeniyle de, kendileri bu problemlerin çözümünde vatandaşlarımıza uzanacak şefkat elinin birer temsilcisi durumundadırlar. Ülkemizin hemen her bölgesinde çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenmiş olan muhtarlarımızın devlet ve millet arasında var olan bağların pekiştirilmesi için yaptıkları özverili çalışmaların Türk Milletini payidar kılacak toplumsal birliğin temelini daha sağlam bir hale getireceğine olan inancımı ifade ederek tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle tebrik ediyor, kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title