Haberler

187 Kişilik İşçi Kadrosu İçin 3 Bin 192 Başvuru

Erzincan'da, geçici görevli olarak okullarda istihdam edilecek 187 kişilik hizmetli kadrosu için 3 bin 192 aday başvuru yaptı.

Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) çerçevesinde hizmetli olarak geçici süreyle çalıştırılacak işçileri belirlemek amacıyla Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Halk Eğitim Müdürlüğü ek binasına kura çekimi yapıldı.

İl genelindeki okullarda hizmetli olarak çalıştırılmak üzere 187 kişinin alınacağı kadroya, 3 bin 192 kişi müracaat etti.

İŞKUR İl Müdürü Ömer Faruk Çelik, kura çekimi öncesi yaptığı konuşmada, "İŞKUR bünyesinde Milli Eğitim Müdürlüğünde, toplum yararına çalışması için seçeceğimiz 187 kişinin kura çekimi için buradayız. Bu arkadaşlar okullarda temizlik işlerinde çalışacak. Başvuru sayısı 3 bin 192 kişidir." dedi.

Başvurusu kabul edilen 187 kişiden 100'nün kent merkezi, 70'inin ilçe, 17'sinin de taşımalı eğitim yapılan okullara alınacağını belirten Çelik, işe alınanların geçici görevli olarak 9 ay çalışacaklarını ifade etti.

Çelik'in konuşmasının ardından kura çekimi yapılarak işe alınacak 187 kişi belirlendi.

Kura sonrası işe alınan kişiler büyük sevinç yaşadı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Cumhuriyet Mahallesi Ömer Faruk Çelik Erzincan Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title