Haberler

18 Yıl Sonra Akülü Araca Kavuştu

İstanbul Beşiktaş Belediyesi, Hakkari'de yaşayan engelli 60 yaşındaki Ahya Dayan'a akülü araç gönderdi.

İstanbul Beşiktaş Belediyesi, Hakkari'de yaşayan engelli 60 yaşındaki Ahya Dayan'a akülü araç gönderdi.

18 yıl önce geçirdiği kaza sonucu engelli kalan 60 yaşındaki 7 çocuk babası Ahya Dayan, kentin Karşıyaka Mahallesinde bulunan evinde yıllardır yatalak bir hayat sürdürürken, Ramazan bayramı öncesi kendisini sevindiren bir hediye aldı.

Uzun yıllardır yaşadığı engel nedeniyle yatalak bir hayat sürdüren Dayan, kendisine yardım edilmesi için Hakkari Belediyesine müracaat etmişti. Hakkari Belediyesi'nin kardeş belediye olduğu Beşiktaş Belediyesi'ne durumu iletmesi üzerine, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Beltaş Eğitim Kültür Hizmet ve Sosyal Yardım Vakfı Müdürü Çetin Tarıoğlu tarafından Dayan'a tam donanımlı bir akülü araç hediye edildi.

Akülü aracı teslim edilen Ahya Dayan, Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve yardımları dokunan herkese teşekkür etti.

Geçirdiğim kaza sonucu yaklaşık 20 yıldır engelli bir hayat sürdüğünü hatırlatan Dayan, "Bunun yanında ciddi hastalıklarla mücadele etmekteyim. Yani doktora gitmekten, sokakta hava almaya ve bir yere misafirliğe gitmeye kadar çok ciddi bir taşıma sorunu yaşıyordum. Bu soruna teknolojinin verdiği nimetlerden faydalanabilmem için maddi durumum el vermiyordu. Bende bu konuda bana yardımcı olunması için belediyemize ve daha birçok kuruma başvuruda bulundum. Sağ olsun belediyemiz çok kısa bir sürede bana yardımcı olmak adına bir çözüm yolu bulup kardeş belediyemiz tarafından benim için paha biçilemeyecek kadar çok anlamlı bir araç hediye etti. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Beşiktaş Belediyesi Karşıyaka İstanbul Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title