Haberler

18. Tülay Aktaş Karşılıksız Hizmet Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Her sene olduğu gibi bu yıl da"Gelişerek Çoğalabilmek İçin Birlikte Olacağız" sloganıyla yola çıkılan etkinlikte ödül töreninin yanı sıra söyleşiler, gösteriler ve konuk konuşmacılar da yerini aldı.

Eski İzmir Valisi ve İçişleri Bakanlarımızdan Kutlu Aktaş'ın eşi, şehir gönüllüsü merhum Tülay Aktaş'ın ölümünün ardından İzmir' deki 300'e yakın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu "Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Toplantısı ve Karşılıksız Hizmet Ödül Töreni" 18 yıldır olduğu gibi, bu yıl da Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi - Erhan Gölbey organizasyonuyla, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu' nda gerçekleşti.

Katılımcılar arasında sivil toplum dernekleri başkanları, dernek yöneticileri ve gönüllülerin yanı sıra, Eski İzmir Valisi ve İçişleri Bakanı Kutlu Aktaş, Kızı Gülay Aktaş, (e) Devlet Bakanı Işılay Saygın, (e) milletvekili Türkan Miçooğulları, (e) milletvekili Güler Aslan ve Milletvekili Hülya Güven'de yer aldı.

Her sene İzmir'in değerine değer katmak için karşılıksız olarak hizmetlerde bulunan Tülay Aktaş İzmir Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği, hizmetleri ve faaliyetleri ile İzmir'imizi daha da güzel hale getiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Kutlu Aktaş Tülay Aktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title