Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümü nedeniyle Antalya’nın Demre ve Serik ilçelerinde anma programı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle Antalya'nın Demre ve Serik ilçelerinde anma programı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle Demre ve Serik ilçelerinde anma programı düzenlendi.

Çanakkale Zaferi'nin 102 yılı Serik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan ve şehit aileleri katıldı. Tören, Atatürk Anıtı'na saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve çelenk sunumuyla başladı. Kutlamalar Serik Kız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda devam etti.

Demde'de Çanakkale şehitleri anıldı

Demre ilçesinde de Çanakkale Şehitleri için anma programı düzenlendi. Beymelek Şehit Abdurrahman Esen Ortaokulunun Düzenlediği etkinlikte öğrenciler sergiledikleri oyunla izleyenlere çok duygulu anlar yaşattı. 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle gerçekleşen anma programında duygu dolu anlar yaşandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Antalya Demre Yerel Haberler

title