Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi

Gölpazarı ilçesinde, belediye ve AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından mevlit okutuldu.

Gölpazarı ilçesinde, belediye tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla mevlit okutuldu.

Gölpazarı Belediyesi Parkı'ndaki programa Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinin kararıyla serbest kalan Ergenekon davası sanıklarından Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, CHP Bilecik eski Milletvekili Yaşar Tüzün ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik, okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından sona erdi.

Gölpazarı AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından da mevlit okutuldu

Öte yandan özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İlçe Başkanı İsmail Kara, AK Parti Gölpazarı Belediye Başkan adayı Semih Yavuz ve vatandaşlar katıldı.

Poyraz, burada yaptığı konuşmada, 18 Mart'ın Türk milleti için önemine dikkat çekerek, "18 Mart şehitlerimizi tekrar tekrar hayırla yad ediyoruz. Bunun bir sebebi var. Bu topraklarda huzur içinde yaşayabiliyorsak, varlığımızı sürdürebiliyorsak, geçmişe dönüp baktığımız zaman bunun bedelini ödeyen ve üstelik de bedelini canlarıyla ödeyen şehitlerimizi, sürekli hayırla yad etmemiz gerekiyor. Aslında bir mesaj var Çanakkale destanında. Medeniyetin, teknolojinin, kaba gücün, zorbalığın tek başına yetmediğini ama asıl olanın inanç, azim olduğunu Çanakkale'de dosta, düşmana herkese gösterdik" ifadelerini kullandı.

Daha sonra programda, Kur'an-ı Kerim okundu ardından tasavvuf musiki korosu tarafından ilahiler seslendirildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Gölpazarı Çanakkale Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

title