Haberler

AK Parti'li Tüfekçi'den 18 Mart Mesajı

Güncelleme:

AK Parki Konya Milletvekili Harun Tüfekci, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tüfekci, Türk Milletinin şanlı tarihinin, gurur veren, her zaman övünülecek eşsiz destan ve zaferlerle dolu olduğunu söyledi.

Çanakkale Savaş'nın tarihte emsali görülmemiş bir kahramanlık destanı olduğunu belirten Tüfekci, şunları kaydetti:

"Günümüz Türkiye'sinin temelinde bu şanlı mücadele ve sonrasında kazanılan zaferler yatmaktadır. Çanakkale Zaferi; vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun bağımsızlığı için her türlü imkansızlıklara rağmen, milletimizin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Çanakkale'de binlerce şehidimiz, 'Çanakkale Geçilmez' gerçeğini ve dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir gücün olmadığını, tüm dünyaya en anlamlı biçimde göstermiştir. Çanakkale'de ortaya konulan bu sarsılmaz vatan sevgisi, bu millet olma bilinci, birlik ve beraberliğimiz en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. Bu duygularla Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümünde başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize mukaddes vatan kılan tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, saygı ve şükranla anıyorum." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Harun Tüfekci Harun Tüfekçi Ak Parti Konya Yerel Haberler

title