Haberler

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Yapılan Programla Kutlandı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler günü Çatalzeytin’de yapılan programlarla kutlandı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler günü Çatalzeytin'de yapılan programlarla kutlandı.

Program saat 09.30'da Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Üstçavuş Muhammet Özatlar yaptı. Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Lisesinde saat 10.00'da devam eden program saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesiyle başladı. Lise'de günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Lise Tarih Öğretmeni Emine Ayar yaptı. Konuşmanın ardından Okul Müdürü Hasan Yılmazer'in hazırlamış olduğu slayt gösterisi izlendi. Lise öğrencilerinin Çanakkale konulu oratoryo ve tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler eserlerini okudular. Dereceye girenlere Kaymakam Recep Koşal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Yılmaz ve Belediye Başkan Vekili Enver Kaya tarafından ödülleri verildi.

Çanakkale Zaferinde vatan evlatların yediği Üzüm Hoşafı ve yağlı buğday çorbası lise pansiyonunda programı izleyenlere ikram edildi. Saat 11.00'de ilçeye 10 km mesafedeki Hamidiye Köyünde bulunan Şehitlikte devam programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şehitler için dua okundu. İlçe Jandarma Komutanlığı emrindeki askerler tarafından saygı atışı yapıldı. Hamidiye köyü Derneği tarafından katılanlara pasta ikramı yapıldı.

Program kapsamında saat 14.00'te Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Lisesinde Kastamonu Üniversitesi Araştırma Görevlisi Okan Demir tarafından konferans verilecek. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çatalzeytin Çanakkale Hamidiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title