Haberler

Başkana +18'lik Parti İstifa Getirdi

Güncelleme:

İngiltere'de Lordlar Kamarası'nda Başkan Yardımcısı Baron John Sewel, evinde verdiği +18'lik partide iki kadın ile uyuşturucu kullanırken görüntülenince istifa etti.

İngiltere, Baron John Sewel'in uyuşturucu ve +18'lik skandalıyla sarsıldı. The Sun gazetesinin, 69 yaşındaki Lord Sewel'in hayat kadınlarıyla çekilen video görüntülerini yayınlaması ortalığı karıştırdı. Evli ve ikisi üvey, dört çocuğu bulunan Sewel'in Londra Westminster'daki dairesinde çekildiği belirtilen videoda, "Yoldan çıkmak istiyorum" sözleri dikkat çekti. Görüntülerde Lord Sewel'in rulo haline getirdiği bir banknot yardımıyla beyaz, toz halindeki bir maddeyi burnuna çektiği görülüyor.

AHLAK DERSİ VERMİŞTİ

Daha önce İşçi Partisi hükümeti altında Tarım, Çevre ve Balıkçılık Bakanı olarak da görev yapan Sewel, Lordlar Kamarası'nda lordların davranış standartlarını yargılamaktan sorumlu olan Lordların Ayrıcalıkları ve Hareketleri Komitesi'nin başkanlığını da yapıyor. Sewel bu ayın başında Huffington Post için bir makale kaleme almış ve uygunsuz hareketlerde bulunan lordların ayrıcalıklarının ellerinden alınması konusunda Lordlar Kamarası'na verilen yeni yetkileri anlatmıştı. Baron John Sewel "Azınlığın uygunsuz davranışları bizim imajımızı riske atıyor. Skandallar çekici gazete manşetleri oluyor." demişti. Lord Sewel İngiltere'de büyük yankı uyandıran haber ve görüntülerin ardından istifa etti.

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair'a yakınlığı ile tanınan Lord Sewel'in hayat kadınlarına bir gece için 200'er sterlin ödeme yaptığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Westminster The Sun Londra Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

dara:

Cinayet . . Hırsızlık . . Şiddet . . Zorlama . . Manipüle . . . Görevi Kötüye Kullanma. . . Rüşvet Var mı ? . . Gerisinden Kime Ne ? . . . . Başkalarını Bacak Arası '' AHLAK '' kurallarına Göre Yargılayanlar . . hep Kendi İmanlarından Şüphe Duyanlardır. . Başkalarının Göbek Altı Neden Sizi Bu Kadar İlgilendirir ? . . Kendininkine Hakim Ol. . Sorunun Büyük Bölümü Çözülür

31
2
yanıtYanıtla
ayşee:

Utanmaz yaşlı moruk

10
8
yanıtYanıtla
BLADE:

DAYICIM BIRAK BU İŞLERİVAR GİT KİLİSENE İBADETİNE BAK. KARILARIDA BOŞUNA MEŞGUL EDİP VAKİTLERİNİ ÖLDÜRMESİNLER. :)

7
1
yanıtYanıtla
tr:

bu millet cidden hasta ya namaz niyaz yok, Allah kelamı kuran yok, içiniz temiz deyilmi hani hep öyle dersinizya benim hiçim temiz de get pislikden kokuşmuşsunuzda farkında deyilsiniz gurur dyuyoruz senle uzun adam Allah yardımcın olsun

2
4
yanıtYanıtla
abizer:

acaba bizim hirsizlar bunlari okumuyormu

3
1
yanıtYanıtla
5:

adam yürüyen ölü gibi ama hiçbişeydende eksik kalmıyor :D

3
0
yanıtYanıtla
İnsan:

Kütünün iyisi,yani ehveni şer

1
2
yanıtYanıtla
mardin:

Kefere leri muslumanlari bir tutan cahilere sesleniyorum allah askina nedir bu sizin batı sevdaniz

0
1
yanıtYanıtla
Cengiz baba Mobil-IOS:

Zampara,'mm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title