Haberler

18 Kişi Nikah Şahidi Oldu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla, gerçekleştirilen sade bir düğünle oğlunun hem mürüvvetini gördü hem de nikahını kıydı. 18 kişi ise nikah şahidi oldu.

Şanlıurfa'dan tüm siyasileri buluşturan düğünde Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın oğlu Ömer Faruk Atilla, Adil Durdu'nun kızı Dinara Durdu dünya evine girdi. Atilla, oğlunun nikahını kendi kıydı. Bir otelde düzenlenen tören Şanlıurfa Valisi, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
Ömer Faruk ve Dinara çiftinin şahitliklerini ise Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Adalet Komisyonu Başkanı Adem Aygün, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Kemalettin Yılmaztekin, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, BŞB Meclis Üyesi İsa Kızıldemir, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci oldu. Oğlunun ve gelininin nikahını kıyan Başkan Atilla, evlenme cüzdanını Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'ya verdi. Vali Tuna ise genç çifte mutluluklar dileyerek evlenme cüzdanını gelin Dinara Durdu'ya takdim etti.
Renkli geçen nikah sonrası hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından misafirlere yemek ve tatlı ikramında bulunuldu. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title