Haberler

18 Filistinlinin Yaraları Sarılıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve beraberindeki milletvekilleri ile Yenimahalle Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Filistinli yaralıları ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve beraberindeki milletvekilleri ile Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Filistinli yaralıları ziyaret etti.

İsrail'in Gazze saldırısında yaralanan ve tedavi amacıyla Türkiye getirilen yaralılardan 18'i Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastane Müdürü İbrahim Keskin ve Başhekim Yardımcısı Fadime Yüksel'den bilgiler alan Kılıçdaroğlu, tedavi altındaki 5'i çocuk 18 Filistinliyi tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.

"ÇOCUKLARLA YAKINDA İLGİLENDİ"

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Gazzeli çocuklarla yakından ilgilenen Kılıçdaroğlu, yaralıların aileleriyle de görüşerek hem yaralıların durum, hem de İsrail saldırılarıyla ortaya çıkan yıkım hakkında bilgi aldı.

"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Yenimahalle Belediyesi olarak yaralılara ve yakınlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, "Neye ihtiyacınız olursa beni rahatlıkla arayabilirsiniz. Belediyemizin kapıları size sonuna kadar açık" dedi.

"FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ"

Ziyarettin sonunda gazetecilere açılamada bulunan Kılıçdaroğlu, yaralıların Türkiye'de tedavi edildikleri için çok mutlu olduklarını aktararak "Biz de Filistin halkının yanında olduğumuzu ifade ettik, hallerini hatırlarını sorduk, umarım kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Necati Yılmaz Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title