Haberler

18. Cumhuriyet Kupası'nı Kasımpaşa Kazandı

Sivasspor’un geleneksel olarak organize ettiği ve bu yıl 18. düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda Sivasspor’u 1-0 mağlup eden Kasımpaşa kupanın sahibi oldu.

Sivasspor'un geleneksel olarak organize ettiği ve bu yıl 18. düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nda Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Kasımpaşa kupanın sahibi oldu.

TFF 1. Lig takımlarından Sivasspor'un her yıl geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası'nda bu yıl Sivasspor ile Süper Lig takımlarından Kasımpaşa karşılaştı. Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndan oynanan müsabakayı Kasımpaşa 45. dakikada Tunay Torun'un attığı golle 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu. Karşılaşma sonrası kupa töreni düzenlendi. Maçın anısına ikincilik kupasını Sivasspor kaptanı Adem Koçak'a, Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ali Akyıldız takdim ederken, birincilik kupasını da Kasımpaşa kaptanı Adem Büyük'e Sivas Valis Davut Gül verdi. Daha sonra maçın anısına her iki takım da birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha önce 2007 yılında Cumhuriyet Kupası'nı kazanan Kasımpaşa ikinci kez kupayı müzesine götürmüş oldu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sivasspor Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title