Haberler

18 Bin Tapunun Devamı Gelecek

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, mahalli seçimler sonrası Kepez halkına yönelik başlattığı teşekkür ziyaretlerini, Gazi Bulvarı'nın Yükseliş Mahallesi bölümü ile Antalya Bulvarı'nın Çamlıbel, Göçerler ve Fatih mahalleleri kesiminde sürdürdü.

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, mahalli seçimler sonrası Kepez halkına yönelik başlattığı teşekkür ziyaretlerini, Gazi Bulvarı'nın Yükseliş Mahallesi bölümü ile Antalya Bulvarı'nın Çamlıbel, Göçerler ve Fatih mahalleleri kesiminde sürdürdü.

Taksi duraklarını, kahvehaneleri, dükkanları ziyaret eden Başkan Tütüncü, esnafla, vatandaşların belediyecilik hizmetleriyle ilgili problemlerini dinledi. Başkan Tütüncü, Göçerler Mahallesi'nde bir kıraathaneyi ziyaretinde vatandaşların tapu problemleriyle ilgili sorularını da yanıtladı. Geçtiğimiz dönem, 2B probleminden dolayı Göçerler'de tapu tahsisi yapamadıklarının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, "2009 mahalli seçimlerinde 2B problemini çözme sözü vermiştik. Hükümetimizin, hazırladığı yasa tasarısının, Meclis Genel Kurulu'nda 2012'dekabul edilmesiyle Kepez'in 40 yıla yakındır kanayan yarası olan 2B problemi çözüldü. 2B engelinin ortadan kalkmasıyla Göçerler ve çevresindeki mahallelerde, Vakıf arazilerinde, Hazine arazilerinde, belediye arazilerinde ve 2B alanlarında tapulama işlemi yapılabilir hale geldi" bilgisini verdi.

Geçtiğimiz dönem 18 bine yakın hak sahibine tapu verdiklerini anımsatan Başkan Tütüncü,"Göçerler, Esentepe, Çamlıbel, Erenköy, Barış, Çankaya, Kazım Karabekir, Yavuz Selim ve Fevzi Çakmak mahallelerinde, belediyeye devri yapılan parsellerle ilgili tapulama işlemini, geçtiğimiz aylarda başlattık. Göçerler Mahallesi'nde oturan vatandaşlarımız da rahat olsunlar. Bu dönem içerisinde tapularını alacaklar. Geçtiğimiz dönem, tapu tahsisi, kat artışı, doğalgaz, elektrik iletim hatlarının yer altına alınması, sıcak asfalt, kaldırım, park, okul yatırımlarıyla geçtiğimiz dönem gecekondu bölgesi olan Ahatlı çevresini Paris gibi yaptık. Gecekondu görünümündeki Göçerler'i ve çevresini de Ahatlı gibi şehirleştireceğiz" dedi.

Esnaf ziyaretine AK Parti Kepez ilçe Başkanı Yusuf İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, belediye meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Çamlıbel Antalya Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title