Haberler

Komik bayram tebriği mesajları, ilginç ramazan mesajları

Komik ve farklı bayram mesajları, ilginç ramazan bayramı mesajları haberler.com'da. Ramazan bayramında sevdiklerinizin yüzünü güldürecek mesajlar ve iletiler ile rutin bayram kutlamalarından farklı tebrik mesajları gönderebilirsiniz.

2015 Ramazan bayramı mesajları. Benzersiz , ilginç ve çok komik bayram mesajları. 17 Temmuz Cuma günü kutlanacak ramazan bayramı için sevdiklerinize rutin bayram mesajları göndermek yerine çılgın bayram mesajları göndermek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Ramazan bayramı mesajları arasında en komik ve benzersiz bayram mesajları haberler.com'da. Mizahın gücü sınır tanımıyor. Bayram mesajları içerisine yerleştirilen mizah cümleleri coşkuyla kutlanan bayramları daha da eğlenceli hale getiriyor.

En komik ve en eğlenceli bayram mesajları arasında en beğenilenleri bir araya topladık; 

Mesajlarin bedava oldugu bu gunde sizin ve yedi ceddinizin ,kandil ,ramazan,kurban,yeniyil,23 nisan,19 mayis,29 Ekim,Dogum gunu ,babalar ve anneler gunu,4 eylul,canak kale zaferi, 

Sivas kongresi,hatayin kabulu,malatyanin kaysi festivali, cemrenin dusmesi ,pancar sokumu,mart dokuzu, salca kaynatma,pekmez kaynatma, ve her ne kadar onemli gununuz varsa simdiden kutlu olsun ,Daha sonra vay efendim bana mesaj atmadin,aramadin,sormadin dememeniz dilegiyle....

Tatlı rüzgarların yaladığı kavak ağaçlarının altına saçılan bonbon taneleri sizin olsun, bayramınız mübarek olsun. 

Mutluluğunuz Türkiye'nin IMF ye olan borcu kadar çok , Hüzünleriniz Süleyman Demirel'in saçı kadar az olsun bayramınız kutlu olsun .. 

"Bu gün yüzün öpülmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cüzdanını bücürler soysun, gönlün huzura doysun, bayramınız kutlu ve mutlu olsun" 

Biliyorsun, bugün bayram. daha 3 gün bayram devam edecek. ben sadece bugünü kutlamak istemiyorum. Bu bir süreçtir. 4 günlük bir bayramın tamamı mübarek olsun. Sağlık mutluluk dilerim. Tabii mutluluk herkese göre değişir. Seni mutlu eden her neyse onlari dilerim. Yoksa başkalarını mutlu edecek şeylerden sana ne!? Ama sağlık öyle değil. Herkes için benzer anlamlar ifade eder. Daha neler diyebilirim ama, yer kalma 

Tatil günlerinizi mutlu bir şekilde geçirmenizi diler iyi bayramlar dilerim..... 

"Bayramınızı tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alem-i islama, malik-i islama ebediyen saadet niyaz ederim. 

Buraları yıkılıyor, nur'dan yıkılıyor 
Hergün peşime şeytan takılıyor * 
Ben islamı seçtim tercihim doğru 
İndir başını hadi secdeye doğru 

"Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun. mutllu bayramlar..." 

"Telefonum telefonunuzun bayramını en içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri diler." 

İstenilen her an sigara içilebilen ve her can çektiğinde yemek yenilebilen mübarek olmayan 11 aylar başlamıştır, hayırlı olsun

Sayın değerli, sağlam ciğerli, bazen üzüntülü, bazen kederli, su gibi akan, şimşek gibi çakan muhterem varlık, kalbimin en derin köşesinde, gülsuyu şişesinde saklamış olduğum selamlarımı sunar hürmetler ederken, evvela seni, beni, gemideki dümeni, tarladaki dikeni, dünyada olup biteni, gurbette hasret çekeni, baharı yazı, kemanı sazı, bahçedeki kazı, erkeği kız, insandaki nazı, yaratan Allah'tan iyi olmanı diler bayramını kutlarım :) 

Sen var ya sen... 

Dünyanın en karizmatik,yüreği sevgi dolu,bilgili,çok yakışıklı (veya güzel),centilmen birinin yazdığı mesajı okudun.hadi iyisin,seninde bayramını kutlarım.


Ömrünüz timsah yürüyüşü kadar uzun, 
hayatınız Galatasaray sevgisi kadar coşkulu, 
Trabzonspor kadar asil, 
Beşiktaşın yediği gol kadar bereketli, 
Fenerin hakemlere verdiği para kadar zengin olsun, 
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN


İçkilerin su gibi aktığı,her türlü alemin serbest olduğu, 
çılgın partilerin sabahlara kadar sürdüğü,rakı bitince biranın dibine vurulduğu 
MUHTEŞEM 11 aylar başlamıştır. Bayramınız kutlu olsun 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Süleyman Demirel 29 Ekim Türkiye Sivas Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title