Haberler

Fenerbahçe Mersin İY maç özeti ve golleri (4-1)

Güncelleme:

Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu maç özeti ve Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu maçı golleri. Şampiyonluk şansını son haftalara kadar sürdürmek isteyen Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu'nu ağırladı. Zor günler geçiren rakibini farklı mağlup eden Fenerbahçe kalan haftalarda Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu maç özeti ve Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu maçı golleri. Şampiyonluk şansını son haftalara kadar sürdürmek isteyen Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu'nu ağırladı. Zor günler geçiren rakibini farklı mağlup eden Fenerbahçe kalan haftalarda Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Maç özeti ve golleri için linke tıklayın.

MAÇ ÖZETİ İÇİN LİNKE TIKLAYIN >

Fenerbahçe'de gözler pazar günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçına çevrilirken, mücadelenin ertesi günü Başkan Aziz Yıldırım'ın düzenleyeceğini açıkladığı basın toplantısında söyleyecekleri merak ediliyor.

Galatasaray derbisinde yaşanan hayal kırıklığı sonrası sıcağı sıcağına konuşmak istemeyen Yıldırım'ın bu sebeple pazartesiyi tercih ettiği, söyleyeceklerinin Mersin İdman Yurdu maçına endeksli olmadığı öğrenildi.

Sezon başından beri her fırsatta güveni ifade ettiği Teknik Heyet ve futbolcu grubu ile ilgili hayalkırıklığı yaşadığı belirtilen Yıldırım'ın gelecek sezona yönelik önemli ipuçları vereceği gelen iddialar arasında.

Yıldırım'ın tüm ödemelerini zamanında yaptığı, her fırsatta yanlarında yer aldığı ve büyük yatırımlar yaparak kurduğu futbol şube kadrosuna yönelik önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine bu sene şampiyonluğun kaçmasına toleransının olmayacağını ifade ettiği ve böyle bir durumda sorumlularının hesabını vereceğini söylediği öğrenildi.

Son 6 haftaya girilirken Samandıra'da da teyakkuz ilan edildi. Takım kaptanlarının önderliğinde tüm sıkıntılar ve kırgınlıkların buzdolabına konulması konusunda oyuncu grubuna telkinde bulunulduğu öğrenilirken, sezon sonu başarısızlığın faturasının herkese kesileceği ifade edildi.

Futbolcu grubunun aralarında yaptıkları toplantıda tüm maçlarını kazanmaları halinde şampiyonluk şanslarının bulunduğu, Beşiktaş'ın kendilerine oranla çok daha zorlu bir fikstürü olduğu konusunda fikir birliğine varıldığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mersin İdmanyurdu Aziz Yıldırım Fenerbahçe Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title