Haberler

Anıtkabir'de 17 Yıl Sonra İlk Kez Konser Verildi

Güncelleme:

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 17 yıl sonra ilk kez Anıtkabir'de konser verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 17 yıl sonra ilk kez Anıtkabir'de konser verildi.

Anıtkabir'de Cumhuriyetin 75. kuruluş yıl dönümünde verilen konserden sonra ilk kez, piyano resitali ve türkülerden oluşan konser düzenlendi.

Anıtkabir Komutanlığı'nın koordinatörlüğünde düzenlenen konserde, Piyanist Gülsin Onay, Chopin, Mozart ve Adnan Saygun'un eserlerini icra etti.

Tarık Tal'ın şefliğindeki TSK Armoni Mızıkası Komutanlığı Orkestrası ve opera sanatçıları Feryal Türkoğlu ve Hakan Aysev, Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği türküleri söyledi.

Dinleyiciler, dilek balonları uçurarak, türkülere eşlik etti.




Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (62)

tek lider ATATÜRK:

Dünyanın en zeki ve en büyük lideri. . . Nur içinde yat ulu önderim ATATÜRK

14
19
yanıtYanıtla
İrızamobilWeb@haberler.com:

Ses yapmayın la uyanır muyanır Allah muhafaza .allah bu cahilleri ıslah eylesin

30
1
yanıtYanıtla
AtorMobil-IOS:

Ulan orası konser yerimi orası mabed kabir ya mezar mezar ulan mezar ruhunumu dinlendiriyonuz atanın yuh size

19
8
yanıtYanıtla
denizmobilWeb@haberler.com:

Ohh be nihayet iyi bir haber.Atamiz gençlerle biraz mutlu olmuştur. ATAM BU GENÇLER BİZİM KURTARICIMIZ OLACAK

10
13
yanıtYanıtla
denizm@m.m:

Ankara pavyonlari emin ol seni bekliyor

yanıt0
yanıt3
Atatürk sevgisi engellenemiyor:

onbinlerin ATATÜRK''e koşması bazılarını hayal kırıklığına uğratmış anlaşılan. . . Artık gerçekleri kabul edin, size anlatılan kara propaganda masallarının aksine bu millet ATA''sını seviyor ve sahip çıkıyor. . .

16
7
yanıtYanıtla
HakanmobilWeb@haberler.com:

BUNLARI GÖREN AKP YE OY VERMEYECEK VATANDAŞ BİLE AKP YE OY VERİR.ADAMI ZORLA AKP YE OY VERDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR...

10
13
yanıtYanıtla
lazMobil-ANDROID:

xray kışısı Allah sana akıl versın. oluye şarkı deyıl dua gonderılır. hemen dındarlar konuşuyo dıyorsun, Allah nasıp etmıyor demekkı fatıha okunmasını burası musluman ulke burda öluye dua edılır sarkı soylenmez. gıttıgınde anlar senın gıbıler ama gec olur.malesef.

16
7
yanıtYanıtla
OnuncuköyMobil-ANDROID:

Dansöz de oynatmışlar mı?

10
12
yanıtYanıtla
KOMEDİ DÜKKANI:

Bu nasıl bir zihniyet, orası mezar yaf bu ne saygısızlık. işte bunlar yüzden kaybediyor chp zihniyeti.

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title