Haberler

17 Yaşındaki Liseli, Sınıf Arkadaşını 17 Bıçak Darbesiyle Öldürdü

Güncelleme:

Gaziantep'te, sabah saatlerinde 60'ıncı Yıl Mahallesi'ndeki Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki İ.D., kız arkadaşının fotoğrafını çektiği için tartıştığı aynı yaştaki sınıf arkadaşı A.K.'yi 17 bıçak darbesiyle öldürdü.

KIZ ARKADAŞ VE FOTOĞRAF KAVGASI

Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi İ.D. ile A.K., okula yakın bir noktada karşılaştı ve tartışmaya başladı. İddiaya göre, İ.D., bir gün önce aynı sınıfta öğrenim gördüğü kız arkadaşının fotoğrafını çektiği gerekçesiyle A.K. ile tartışmaya başladı.

RASTGELE BIÇAK SAVURDU

Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen İ.D. yanında bulunan bıçakla sınıf arkadaşına rastgele vurmaya başladı. A.K. aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, İ.D. ise kaçtı.

HAYATA VEDA ETTİ

Olayı gören öğrenci ve vatandaşların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri tarafından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.K., doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü. Yaşamını yitiren liseli gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurum morguna gönderildi.

PARKTA YAKALANDI, SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayın ardından kaçan şüpheli liseli ise 100'üncü Yıl Parkı içerisinde suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan ve sorgulamasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada öldürdüğünü ve pişman olduğunu söyledi. Şüpheli İ.D., Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tutulmaya devam ederken, polis öğrencilerin eğitim gördüğü lisede güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (103)

Dersimli songül:

Bıçak taşıyanlara ağır cezalar verilmeli. Kasapmısınız öğrencimi, soytarı mı?

37
0
yanıtYanıtla
ali ozcanmobilWeb@haberler.com:

Arkadaslar ben ogretmenim. Ogrenciye zayif not verirsen basarisiz ogretmen kabul ediliyorsun. Neden zayif diyorlar. Disiplin kurulu calisirsa idareye neden bu kadar disiplin cezasi veriyoraunuz diyorlar. Ogrencinin kiyafetine karisamiyorsun. Koluna dovme yaptiriyor kulagina kupe takiyor. Sac papaz gibi. Okula almak zorundasin. Git sacini kestir gel diyemiyorsun. Bisey diyorsun veliler basina cullaniyor. Gormezden eliyorsun mecbur. Yani egitim namina yapabildigimiz bir sey yok. Ancak ogrenciler sag salim okula gelip donsun diye dua ediyoruz. Yetismekte olan bos bir nesil var. Nerde ve nasil patlar bilmiyorum ama ic acici degil durum. Allah sonumuzu hayir etsin.

34
1
yanıtYanıtla
rrrrr:

MHP yi hiç sevmezdim ama ilk defa sevmeye başladım anladım ki türkiyenin gerçek mücadeleci partisi MHP pkk ile anlasan akp defolsun gitsin çözüm sürecini alsınlar baslarına çalsınlar neyin çözüm süreci bu

18
13
yanıtYanıtla
Mert:

Gaziantep Adana Erzurum Karadeniz Pislik kalles lanet özellikli yerler

10
20
yanıtYanıtla
ars che:

o kız da gider şimdi başka birine yürür. . ölen öldüğüyle bu mapusta çürüdüğü ile kalır. . .

28
0
yanıtYanıtla
freedom_58:

sen hapiste yatarken o kız arkadaşın evlenecek çoluk çocuğa karışacak ne kada güzel dimi.

27
0
yanıtYanıtla
ceyhanli:

kurdun cok oldugu yerde vahset hirsizlik gasp hep oldu hepde olacaktir

13
12
yanıtYanıtla
banu:

yanında çoluğu çocuğu kocası olan bayana sarkan insanalr biliyorum şimdi o koca o itleri öldürmeyip ne yapsın yolda sokakta eşi ile çocukları ile gezemeyecekmi karısı güzel diye etraftakiler bakmak zorunda mı laf atmak taciz etmek zorunda mı lütfen namus konusnda daha içten düşünerek yorum yapınız

22
1
yanıtYanıtla
sdremobilWeb@haberler.com:

Laikler iste sizin pislik sisteminizin kurbani 2 genc

4
19
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

12 yilda egitsen kiro yine kiro

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title