Haberler

ABD'de Öğrencisiyle İlişkiye Giren Kadın Öğretmen Hapis Cezası Aldı

Güncelleme:

ABD'de 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdiğini itiraf eden ve "Profesyonel bir şekilde beni baştan çıkardı, karşı koyamadım." diyen öğretmen 90 gün hapse mahkum edildi.

ABD'de 24 yaşındaki Mary Beth Haglin isimli dans öğretmeni 17 yaşındaki öğrencisi ile altı ay ay boyunca her gün ilişkiye girdiğini ve öğrencisini baştan çıkarmak için öğrencisine çıplak selfie gönderdiğini kabul etti.

BAŞTAN ÇIKARICI FOTOĞRAFLAR GÖNDERDİ

Öğretmen öğrencisine yolladığı fotoğraflardan bir tanesinde siyah iç çamaşırı içinde duvara baştan çıkarıcı bir şekilde yaslanarak poz verdiği görüldü.

90 GÜN HAPİSTE KALACAK

Öğrencisi ile ililşkisi ortaya çıkmasından sonra çalıştığı okuldan kovulan ve geçimini sağlamak için bir gece kulubünde dansçılık yapan öğretmene mahkekeme 360 gün hapis cezası verdi daha sonra mahkeme öğretmenin sadece 90 gün hapiste kalmasına karar verdi.

TELEVİZYONDA ÖĞRENCİSİNE DAYANAMADIĞINI İTİRAF ETTİ

Öğretmen öğrencisi ile ilişkisi ortaya çıktığı zaman katıldığı bir televizyon programında öğrencisinin kendisini profesyonel bir şekilde baştan çıkardığını ve öğrencisine karşı koyamadığını söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title