Haberler

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Lüksemburg'la Karşılaşacak

Kuzey İrlanda'da yarın başlayacak Avrupa Şampiyonası 1. eleme turunda Türk Milli Takımı'nın ilk rakibi Lüksemburg olacak

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Kuzey İrlanda'da yarın başlayacak Avrupa Şampiyonası 1. eleme turunda Lüksemburg'la karşılaşacak.

Eleme turunda Kuzey İrlanda, Letonya ve Lüksemburg'la aynı grupta yer alan milli takım, ilk maçına TSİ 16.00'da Lüksemburg'a karşı Portadown Shamrock Park'ta çıkacak.

Milli takım, 16 Kasım Cumartesi günü Belfast Solitude Stadı'nda Letonya'yla, 19 Kasım Salı günü de Dungannon Stangmore Park'ta Kuzey İrlanda ile karşı karşıya gelecek.

Toplam 52 takımın 4'erli olarak 13 gruba ayrıldığı 1. eleme turunda, gruplarını ilk iki sırada tamamlayan ekipler ile tüm gruplar arasında en iyi üçüncü ve ülke puanı en yüksek olan Almanya, elit tura yükselecek. 2014 yılı mart ayında düzenlenecek ve toplam 28 takımın 4'erli 7 gruba ayrılacağı elit turda ise gruplarını lider tamamlayan 7 ekip, 2014 yılında Malta'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

Teknik direktör Hakan Tecimer yönetimindeki 17 Yaş Altı Milli Takım'ın aday kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Emirhan Aydoğan, Enes Ünal, Ertuğrul Ersoy, Furkan Emre Ünver, Mehmet Zeki Çelik (Bursaspor), Bahadır Çiloğlu, Tarık Çetin, Muhammet Samet Karakoç, Savaş Polat, Mehmet Eray Karadağ (Fenerbahçe), Birhan Vatansever (Galatasaray), Übeyd Adıyaman, Okan Çelik (Gençlerbirliği), Sabit Hakan Yılmaz (Turgutluspor), Hayrullah Alıcı (Borussia Dortmund), Zübeyir Kaya (Armania Bielefeld), Uğur Oğulcan Tezel (Hertha Berlin), Abdullah Doğan . - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Kuzey İrlanda Lüksemburg Letonya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title