Haberler

17. Dönem POMEM Yedek aday yerleştirme (Özel Harekat)

Güncelleme:

POMEM yedek aday yerleştirme sonuçları açıklandı. 17.dönem POMEM özel harekat yedek aday yerleştirme sonuçları açıklandı. 17.Dönem polis meslek eğitimi için polis meslek eğitim merkezlerine özel harekat branşlı polis memuru olarak yetiştirilmek üzere 36 yedek adayın planlaması da yapıldı. Tüm adaylara yapılan ilanen duyuru yapıldığı belirtildi.

POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları Yayımlandı. Polis Akademisi Başkanlığı resmi web adresi olan www.pa.edu.tr adresi üzerinde yayımlanan duyuru kapsamında, POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları açıklanmış bulunmaktadır. İlgili açıklama kapsamında, sonuçların öğrenebileceği bağlantı adresi de yer edinmiştir.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru aşağıdaki şekildedir.

17.Dönem POMEM Özel Harekat yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.

17.Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine Özel Harekat branşlı polis memuru olarak yetiştirilmek üzere 36 yedek adayın planlaması yapılmıştır.

POMEM YEDEK ADAY YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

EGM haberleri, EGM duyuruları, EGM sınav paylaşımları, MEB haberleri, Resmi Gazete haberleri, ÖSYM haberleri, KPSS haberleri, Diyanet haberleri, kamu personeli alım ilanları, geçici işçi alım ilanları, sözleşmeli personel alımları ve part time çalışan ilanları ve daha fazlası cebinize gelsin isterseniz KPSS CAFE mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

Twitter üzerinden #kpsscafesorsun hashtagi ile dile getirilmesini istediklerinizi bize aktarabilirsiniz. Facebook sayfamızı beğenerek kamudan ve kamu gündeminden haberdar kalmayı sürdürebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

KPSS Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title