Haberler

Hemşirelere Kızan Vatandaş, Çocuğunu da Alarak İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Adana'da çocuğu hastanede tedavi gören bir vatandaş, serumun çıkarılmasına kızıp 17 aylık bebeğiyle birlikte hastanenin 7'nci katındaki balkonuna çıkarak intihar etmek istedi.

Adana'da hastanede tedavi gören oğlunun kolundaki serumun çıkarılmasına öfkelenen vatandaş, soluğu 8 katlı hastanenenin 7'nci kattaki balkonunda aldı. Kendini ve oğlunu aşağıya atmakla tehdit eden vatandaş, 45 dakikalık çabanın ardından ikna edilerek indirildi.

BEBEĞİ RAHATSIZLANINCA HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Olay, Sarıçam ilçesinde Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde inşatta kalıp ustası olarak çalışan Ali Ölmez'in 17 aylık bebeği Halit, sürekli rahatsızlanınca önce Şanlıurfa'daki hastanelere götürdü. Buradaki hastaneler, çocuğa bir teşhis koyamayınca 7 ay önce Balcalı Hastanesi'ne sevk işlemi yaptı. Bebek, Süt Çocuğu bölümüne yatışı yapılarak kontrole başlandı. Yapılan tetkiklerden sonra çocuğun kafasında su toplandığı bunda dolayı rahatsızlandığı belirlendi. Tedavi için aile sık sık Şanlıurfa'dan Balcalı Hastanesi'ne gelip gitmeye başladı.


HEM KENDİNİ HEM ÇOCUĞUNU ATMAK İSTEDİ

Bir süre önce de çocuğun kafasına şant takılması için hastaneye yatışı yapıldı. Ancak aradan belirli bir zaman geçmesine rağmen çocuk enfeksiyon olduğu için ameliyata alınamadı. Bugün sabah, görevli hemşire çocuk için seruma gerek kalmadığı gerekçesiyle çıkardı. Baba Ölmez ise hemşirelere serumun neden çıkartıldığını sorup "Şanlıurfa'da hastanede yatarken serumu hiç çıkarmıyorlardı neden çıkartıyorsunuz, neden oğlumu ameliyat etmiyorsunuz." diye tepki gösterip sinirlenerek 8 katlı hastanenin 7. katındaki balkonuna çıktı. Çocuğunu da kucağına alan baba, buradan hem kendini hem de çocuğunu atmak istedi. Hemen olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı.


ÇOCUĞUNU BALKONDAN AŞAĞIYA SARKITTI

Bu arada doktor, hemşire ve polislerde şahsı ikna etmek için seferber oldu. Saat 08.20 gibi balkona çıkan şahıs, çocuğunu da aşağı sarkıtıp atmakla tehdit etti. Yaklaşık 45 dakika çocuğu ile balkon kenarında durup yürekleri ağızlara getiren baba, sonunda ikna olup çocuğu hemşirelere verdi. Ancak kendisi intihar girişiminde bir süre daha ısrar etti.

MERAKLI VATANDAŞLAR CEP TELEFONLARINA SARILDI

Bu arada hastaneye gelen vatandaşlarda intihar girişimini izlemek için birbiriyle yarıştı. Vatandaşlar cep telefonlarıyla intihar girişimini an be an görüntüledi. Kimi ağaca dayanıp görüntü çekti kimi ise daha yakından çekip yapmak için balkona yaklaştı. Bir kadın ise ağaç kenarına oturarak çekirdek çitleyerek intihar girişimini izledi. Baba Ölmez ise polis, hemşire ve doktorların uzun uğraşlarından sonra ikna olarak balkondan inip, intihar girişimine son verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Ölmez Şanlıurfa Sarıçam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title