Haberler

17 Aralık Operasyonunda 7 Kişi Tahliye Edildi

Güncelleme:

17 Aralık Soruşturması kapsamında Fatih Belediye Başkanının kardeşi Sebahattin Demir'in de aralarında bulunduğu 7 kişi tahliye edildi.

17 Aralık'ta başlatılan, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturması kapsamında tutuklanan Fatih Belediye Başkanı'nın kardeşi Sebahattin Demir'in de aralarında bulunduğu 7 kişinin tahliye edildiği bildirildi.

TAHLİYE EDİLEN İSİMLER

Yolsuzluk soruşturması kapsamında  Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve kardeşi Sebahattin Demir'in aralarında bulunduğu bazı isimler gözaltına alınmıştı. Mustafa Demir'in serbest bırakıldığı soruşturmada kardeşi Sebahattin Demir'in de aralarında bazı şüpheliler tutuklanmıştı.  7 kişi İstanbul 28. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından  bugün tahliye edildi.  Mahkemece Fatih Belediye BaşkanI Mustafa Demir'in kardeşi Sebahattin Demir, Yener Çavdar, Kader Demir, İmren Özbey, Selim Velioğlu, Ümit Değer ve Mustafa Bayhan tahliye edildi. Şüpheliler hakkında adli kontrol  tedbirlerinin uygulanmasının yeterli olacağına karar veren mahkeme şüpheliler hakkında yurdışı çıkış yasağı koydu. Bugün öğle saatlerinde de İstanbul 19. Sulh Ceza Mahkemesi'nce Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın aralarında bulunduğu 6 kişi daha tahliye edilmişti. 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sebahattin Demir Mustafa Demir İstanbul Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (101)

HELAL ETMIYORUM ARKADASugur8932@hotmail.com:

AKP'YE OY VERENLERE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM AHİRETTE HEPSINDEN HAKKIMI TEK TEK ARICAM GERCEKLERI AHİRETTE ÖGRENCEKSİNİZ MADEM BURADA INANMIYORSUNUZ NE CEMAATCİ NE AKP Cİ HIC BIRI DEGILIM SADECE Elhamdülillah MÜSLÜMANIM BEN GERCEKLER ORTADA 4.5MILYON DOALR CALAN ADAMI BILE DISARI CIKARDILAR CAMİİ DE ICKI ICILMEDI ICILDI DEDILER BASORTULU KADIN DÖVÜLMEDİ DÖVÜLDÜ DEDİLER NERDE GORUNTULER ORTAYA CIKTI GORUNTUYE YALAN DIYORSAN ÜZERİNE İDRARLARI YAPILDI DENDİ NEDEN DNA ÖRNEKLERİNE BAŞVURULMADI CUNKU YALAN HABER

44
13
yanıtYanıtla
AYHANatalay2332@hotmail.com:

BEN ESNAFIM BU GÜNKÜ CİROM TOPU TOPU 40 LİRA.GÜNLÜK 80 LİRA KAR ETMELİYİM Kİ KİRA ELEKTRİK VE YEMEK PARAMI ÇIKARMALIYIM.DAHA ÇOK KAR ETMELİYİM Kİ SATTIĞIM MALI YERİNE KOYMAM EVE EKMEK GÖTÜRMEM OKUYAN ÇOCUKLARIMIN İHTİYAÇLARINI GÖRMEM GEREK.HA NEDEN CİROM AZ ONU SÖYLİYEYİM.SOKAKTAKİ İNSANLARIN İNANIN CEPLERİNDE PARALARI YOK.PARA NERDE BİLİYOR MUSUNUZ?PARA İŞTE BÖYLE HIRSIZLARDA VE BUNLARI SAVUNAN SİYASİLERDE.EY AKPYE OY VEREN ARKADAŞLAR ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VE DÜŞÜNÜN BU GÜN CEBİNİZDE KAÇ PARA VARDI.BEN ALAHTAN BULUN DİYORUM.

47
6
yanıtYanıtla
ERHANerhan_16.bjk@hotmail.com:

EVET PARA YOK ONDAN 8 AYDA 1 HERKEZ TELEFONUNU YENILIYOR PARA YOK EVET SOKAĞA BAK 1 TANE ESKI ARABA VAR MI GÖR HER YIL SATILAN KONUTLAR ARABALAR ARTIYOR KENDI KAZANAMADĞIN PARAYI HUKUMETE ATMA SENDE PROBLERM VAR DEMEKKI 10 YILDA REFAH DUZEYI YUKSELDI BOŞ KONUŞMA

yanıt0
yanıt0
ÜÇ BEŞ KURUŞ BABAatalay2332@hotmail.com:

TELEFONUNU YENİLEYENLER VAR EVET HATTA KOLUNDA 700 BİN (700 MİLYAR) LİRALIK SAAT DE TAKAN VAR.BİR REZİDANSTA AYLI 59 BİN LİRA KİRA İLE OTURAN BAKAN ÇOCUKLARI DA VAR.ERHAN SENDE NE VAR.

yanıt0
yanıt0
HASSANatalay2332@hotmail.com:

VANDAKİ BİR BABA ÇOCUĞUNU ÇUVALA KOYUP SIRTIYLA DOKTORA GÖTÜRÜYOR.ZAVALLI ÇOCUK ÖLÜYOR BUNLAR DA MALI ÇUVALLA GÖTÜRÜYOR BİZİM BAZI GÖZLERİ GÖRMEZ KULAKLARI DUYMAZ BEYİNLERİ SORGULAMA YAPMAZ ARKADAŞLAR DA HALA AKP DİYOR .NE GARİP MEMLEKETTEYİZ YAHU

46
5
yanıtYanıtla
serkandhkdhksa@gmail.com:

yahudiler chp liler çapulcular yine ülkeyi karıştırma çabanız fossss çıktı

9
42
yanıtYanıtla
esonmezdagsssonmezdag@hotmail.com:

capulcu aynen senin gibi zekasiz ne dedini bilmeyen deve ortada donen dolaplari gormuyonmu

yanıt0
yanıt0
)ugur8932@hotmail.com:

Adalet KALDIRMA Partisi

40
10
yanıtYanıtla
TARIKercansolmaz-10@hotmail.com:

KIRMIZIYA BASANLAR ELİNİZ KOPSUN EMİ. HIRSIZLARIN 1 AYDA HAPİSTEN ÇIKMALARI SİZE GRUR MU VERİYORDA, HIRSIZLIK KARŞITLARINA KAFA TUTUYORSUNUZ. ALLAH KAFANIZI KOPARTIR İNŞALLAH TEZ ZAMANDA.

32
16
yanıtYanıtla
nihat turksoyaturkoglu@list.ru:

bedduaci tarik biraz adam o diycem ama nerde sende adam olmak..sen git chp-yi elestir ne tur insan istesen var dogrudan baska,sen git sarigulu kemali mansuru elestir,ALLAH VAR YUKARIDA UNUTMA SENIN KUFUR ETTDIGIN AKP VE BASBAKAN TURKIYE YUKSEKLERE TASIMAKDADIR,HADI GELSIN KEMAL KILICDAROGLU KALDIRSIN BAKALIM NASIL KALDIRIYOR,IKI GUNDE ULKEYI HARABEYE CEVIRIR ABDYE ISRAILE SATARLAR,,AC GOZLERINI TARIK EFENDI

yanıt0
yanıt0
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title