Haberler

162 Kilo Eroinle Yakalanan 2 Şüpheli Adliyede

BURSA'da, TIR'ın dorsesindeki gizli bölmede 162 kilogram eroin ile yakalanan M.K. ile E.E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

BURSA'da, TIR'ın dorsesindeki gizli bölmede 162 kilogram eroin ile yakalanan M.K. ile E.E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Van'dan yola çıkan bir TIR'ın yüklü miktarda uyuşturucu taşıdığı bilgisine ulaştı. Dün, Ankara-Bursa yolu üzerindeki uygulama noktasında konuşlanan ekipler, 35 AK 7602 plakalı TIR'ı durdurdu. TIR'da yapılan aramalarda, narkotik köpeği Alfa'nın tepki vermesiyle dorsedeki raylı sisteme gizlenmiş 320 paket halinde 162 kilogram eroin bulundu.

İSTANBUL'A GÖTÜRECEKLERDİ

Araçta bulunan M.K. ile E.E, gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde, eroini Van'dan yüklediklerini ve İstanbul'a götüreceklerini söyledi. İfadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheliler, gazetecilerin sorularını cevapsız bırakırken, yüzlerini saklamaya çalıştı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title