Haberler

Tacizle Suçlanan Öğretmenden Akılalmaz Savunma: Aşık Oldum Efendim

Güncelleme:

Kayseri'de 16 yaşındaki kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan öğretmen mahkemede "Tek suçum onu sevmek. Aşık oldum efendim." dedi.

Kayseri'de 16 yaşındaki kız öğrencisine yönelik cinsel tacizde bulunduğu ve mesaj atarak ölümle tehdit ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan 32 yaşındaki edebiyat öğretmeni 'cinsel taciz' suçundan beraat, 'tehdit' suçundan 10 ay hapse mahkum oldu. Sanık öğretmen, "Kendisi ile bir dönem sevgiliydik. Tek suçum onu sevmek. Aşık oldum efendim" dedi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık E.D. (32), mağdure F.Ç. (16), mağdurenin şikayetçi babası H.Ç. ve avukatlar hazır bulundu.

"KENDİMİ ÖLDÜRÜRÜM DİYE MESAJ ATTIM"

Tutuksuz sanık E.D. mahkemede sorgu ve savunmasında 2015 yılı Aralık ayında Halide Nusret Zorlutuna Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde edebiyat öğretmeni olduğunu belirterek, "Mağdurun bulunduğu sınıfa dil anlatım ve rehberlik dersine giriyordum. Kendisi ile bir dönem sevgiliydik. Öğretmen öğrenci ilişkisi dışına çıktık. Kendisine evlenme teklifinde bulundum. Israr edince bana iftira attılar. Mağdurun sınıf arkadaşı M.K.'ye 'Eğer ben suçsuz yere yargılanırsam kendimi öldürürüm. F.Ç.'yi de kendi içimde öldürürüm' diye mesaj attım. Ailesini tehdit etmedim. Benim tek suçum onu sevmek. Aşık oldum efendim. Olay sonrası okuldan ayrıldım" diye konuştu.

"SARILDI, DUDAĞIMDAN ÖPTÜ"

Mağdure F.Ç. ise pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, "Kendisi ile arkadaşlık yapmadım. Aralık ayında ben sınıf başkanıydım. Beni boş bir sınıfa çağırarak 'Dayanamıyorum artık' dedi. 'Neye dayanamıyorsunuz hocam' dedim. 'Seninle evlenmek istiyorum' dedi. Ben de 'ne diyorsunuz siz hocam' diyerek çıktım. Daha sonra hafta sonu kursumuz vardı. Rehberlik servisine çağırdı. Sarıldı, dudağımdan öptü, vücuduma dokundu. 'Sizden nefret ediyorum' deyip çıktım. En son bana sınıftayken 'boynumdan öpmezsen bırakmam' dedi. Ben de öptüm, çıktım sınıftan. Arkadaşıma mesaj atmış. 'Eğer müfettişe söylerse yaşadıklarımızı, onu, ailesini ve kendimi öldürürüm, hapse girmem' diye mesaj atmış. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

CİNSEL TACİZDEN BERAAT ALDI

5 tanığın dinlendiği davada mağdur ile sanık arasında bin 200 adet mesaj kaydı olduğu ortaya çıktı. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanık hakkında, mağdurenin 15 yaşından büyük olduğu ve toplanan deliller neticesinde mağdurun rızası ile olduğu anlaşıldığından 'cinsel taciz' suçundan beraatına, 'tehdit' suçundan ise 10 ay hapis cezasına hükmetti. Mahkeme 10 ay hapis cezasını da hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halide Nusret Zorlutuna Kayseri Cinsellik 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (14)

KARA:

KIZIN AİLESİNE SESLENİYORUM BU NAMUS MESELESİDİR DİNEN KATLİ CAİZDİR. NAMUSUNA SAHİP ÇIK GEBERTİN BENCE ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN AMA SONUCU ÖLÜMDÜR KATİ. . .

4
41
yanıtYanıtla
dd:

ne diyorsun sennnnnnn

yanıt3
yanıt0
üLkücü:

ADRES VERDE SANA Bİ KURşun dökelim

yanıt2
yanıt1
İŞE BAK:

ÖGRETMEN EFENDİ KIZ 16 SEN 32 YAŞINDA KIZ 32 OLUNCA SEN OLCAN 64 GEZMEYE CIKDIGINIZDA ETRAVDAKİLERE YEŞİLLENMEYE BAŞLAYINCA OZAMAN YA KATİL YADA BUYNUZLUOLCAN ENİYİSİ YAŞININ ADAMIOL

8
19
yanıtYanıtla
BOZKURT:

nasıl kız 32 olunca adam 64 oluyor adam çift çiftmi artıyor herkes böyle hesap yaparsa adamın suçlu olması doğal

yanıt22
yanıt5
kızçe:

Valla öğrencilerden de korkulur bayan bir hocayım öğrencilere ne numaramı veririm ne odamda yalnız görüşürüm toplum gerçekten içler acısı bir durumda kimseye güvenmiyorum

21
1
yanıtYanıtla
Şakir :

Hoca değil öğretmen. . .

yanıt1
yanıt2
Şakir :

Okuldaki odanızın kapısında ne yazıyor lütfen bir daha okuyunuz öğretmen hanım. . . hoca neyin nesi. . . ???

yanıt2
yanıt0
JUNİNHO:

laik sistemin değil yobaz sistemin

yanıt3
yanıt3
BEKR:

EDEBIAT YAPMA HOCA VERSE SKACAKTIN SONRA BAKSASINA BAKACAKTIN HIKAYE YAZMA

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title