Haberler

Üniversiteli Deniz'e Çarpan Ehliyetsiz Sürücünün Davası Devam Ediyor

Güncelleme:

Mersin Üniversitesi öğrencisi Mehmet Deniz Sınar'a otomobil ile çarparak ölümüne yol açtığı iddiasıyla yargılanan sürücü D.A.'nın tutukluluğunun devamına karar verildi.

Mersin 5'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci duruşmaya, Sınar'ın yakınları ve tarafların avukatları katıldı. Sanık D.A. ise İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile (SEGBİS) duruşmaya katıldı. Mahkemede kısa bir savunma yapan D.A., kazadan dolayı pişman olduğunu belirterek tahliyesini istedi.

Tanık olarak dinlenen sanığın ağabeyi Mahmut A. ise, kardeşine arabanın anahtarlarını kına töreni sırasında malzeme alması için verdiğini ve daha sonrada anahtarı almayı unuttuğunu söyledi.

Kardeşinin kına yerinden araçla ayrıldığından haberinin olmadığını kaydeden A., kazadan sonra olay yerine gittiğinde kardeşinin yerine başka birini şoför olarak göstermeye çalıştığı iddialarını ise yalanladı.

Tanığın dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, sanık D.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Deniz Mersin İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title