Haberler

    16 Yaşında Halasının Oğlu ile Arkadaşının Tecavüzüne Uğradı, Hamile Kaldı

    Körfez Kalburcu Mahallesi'nde oturan, 11'nci sınıf öğrencisi K.A. geçen Ekim ayında halasının oğlu F.B.'nin tecavüzüne uğradı.

    Körfez Kalburcu Mahallesi'nde oturan, 11'nci sınıf öğrencisi K.A. geçen Ekim ayında halasının oğlu F.B.'nin tecavüzüne uğradı. 4 aylık hamile olan K.A. geçen Şubat ayında kürtaj oldu. Körfez Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında ifade veren K.A. halasının oğlu ile Yarımca sahilinde aracın içerisinde kendi isteğiyle birlikte olduğunu ve hamile kaldığını, ayrıca 1-1.5 yıl önce arkadaşı B.Y.'nin tecavüzüne uğradığını iddia ederken, şikayetçi olmadı. K.A.'nın anne ve babası ise, şikayetçi oldu.

    F.B. ifadesinde, açtığı boşanma davasının sonuçlanma aşamasına geldiğini, sevgilisi olduğunu belirttiği K.A. ile ilişkiye girdiklerini söyledi. B.Y. ise K.A. ile birlikte olmadığını iddia etti.

    Savcılık, reşit olmayan kızla ilişkiye giren F.B. hakkında, "Reşit olmayan ile cinsel ilişki suçunu oluşturduğu, bu suçun soruşturulmasının ve kovuşturulmasının suçtan zarar gören mağdurun şikayetine tabi suçlardan olduğu anlaşılmakla, şüpheli hakkında kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına, B.Y.'nin üzerine atılı 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçunu işlediğine dair mağdurun soyut ve hayatın olağan akışına uymayan iddiası dışında kamu davası açmaya yeterli delil elde edilmediğinden hakkında kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına" kararını verdi.

    K.A. bu olayın ardından kayıplara karışırken, babası Necmettin Aktaş kızının F.B. ile kaçtığını iddia ederek, Körfez Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, yurt dışına kaçma ihtimaline karşı da önlem alınmasını istedi. Kızının 10 Mart tarihinden itibaren kayıp olduğunu anlatan Necmettin Aktaş, şöyle devam etti:

    "F.B.'nin karısı bana F.B.'nin kızımla ilişkisi olduğunu, kızımın hamile kaldığını, sağlık ocağı doktoru ile görüşmem durumum da raporu bana vereceğini söyledi. Sağlık ocağına gidip doktorla görüştüğümde bana kızımın hamile olduğunu söyleyerek, benim bilgim olup olmadığını sordu. Bilgim olmadığını söyledim. Okula gidip kızımı okuldan aldım. Kızımı sağlık ocağına götürdüm, hastaneye sevk ettiler. Doktorların kararıyla sakat olduğu tespit edilen bebek alındı. Kızım kayıp. F.B. de evinde yok. Kızım F.B.'nin yanında. Bu konuyla ilgili olarak şikayette bulunduk." Ergün AYAZ/ (DHA)

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title