Haberler

16.uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali

Festival kapsamında Meis Adası ile Kaş arasında düzenlenen yüzme yarışları sona erdi

16. Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Yunanistan'ın Meis Adası ile Kaş arasında düzenlenen yüzme yarışları tamamlandı.

Yunanistan'ın Meis Adası ile Kaş ilçesi arasındaki 7 kilometrelik etapta düzenlenen yüzme yarışında erkeklerde 1 saat 35 dakika 31 saniyelik derecesi ile İskoçya'dan Finlay Willianson birinci oldu. Yarışta 1 saat 40 dakika 19 saniyelik derecesi ile Faruk Sarıbayır ikinciliği, 1 saat 42 dakika 8 saniyelik derecesi ile Bahadır Tama da üçüncülüğü elde etti.

Kadınlarda ise Çağla Enes 1 saat 52 dakika 8 saniyelik derecesi ile birinciliği kazandı. Günal Hınçal Şenocak'ın 2 saat 14 dakika 14 saniyelik derecesi ile ikinciliği elde ettiği yarışta, Tatiana Bulut ise 2 saat 16 dakika 9 saniyelik derecesi ile üçüncü oldu.

Erkekler ve kadınlarda 198 sporcunun katıldığı yarışmada 2 bacağı da bulunmayan engelli Berk Kamanlı da yarış parkurunu tamamlamayı başardı.

Yarışmanın ardından düzenlenen törenle dereceye girenlere madalyaları verildi. Erkeklerde birinciliği elde eden Willianson, yarışmaya katılmak için İskoçya'dan geldiğini belirterek, oldukça zorlu yarışta birinci olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

16. Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali, akşam yapılacak konserlerle sona erecek. - Antalya

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yunanistan Likya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title