Haberler

Beyoğlu'nda 16 Suriyelinin Kaldığı Binada Yangın

Güncelleme:

Beyoğlu'nda Suriyeli ailelerin kaldığı iki katlı binada yangın çıktı.

Haber: Hasan YILDIRIM Kamera: Özgür EREN İSTANBUL DHA

Beyoğlu'nda Suriyeli ailelerin kaldığı iki katlı binada yangın çıktı. Yangın nedeniyle paniğe kapılan Suriyeli bir kadın ikinci kattan atladı. Yaralı kadın ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beyoğlu Bülbül Mahallesi Yeni Kafa Sokak'ta Suriyeli ailelerin kaldığı iki katlı binada saat 13.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle paniğe kapılan Suriyeli bir kadın evin ikinci katından atladı. Yaralanan kadın için olay yerine ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunmayan kadın tedavi altına alındı.

Yangın ise Beyoğlu ve Şişli itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kısa sürede kontrol altına alındı.

Evin söndürülmesi için itfaiye ekiplerine yardım eden Suriyleli Bedran Keleş dumanların arasına girdi. Aile fertlerinin evden çıktığına emin olan Keleş daha sonra evden dışarı çıktı. Üç aydır Beyoğlu'nda bu evde kaldığını söyleyen Suriyeli Bedran Keleş, "Biz 3 aydır bu evde kalıyoruz. Evde 9'u çocuk 16 kişiydik. Nasıl olduğunu anlamadık. Kardeşim kinci kattan atladı. İçeride eşyalarımız ve 10 bin liramız vardı " dedi.

Binada çok sayıda Suriyelinin kaldığını söyleyen mahalle sakini ise, "Yangın bir anda çıktı. Ne olduğunu anlamadık. Burada çok sayıda Suriyeli kalıyordu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Okmeydanı Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title