Haberler

16 Nisan Dönüm Noktasıdır"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "16 Nisan aslında şanlı kahraman milletimizin önündeki en büyük fırsat ve bir dönüm noktasıdır.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "16 Nisan aslında şanlı kahraman milletimizin önündeki en büyük fırsat ve bir dönüm noktasıdır. Ekonomik krizlere, çok başlılığa, siyasi krizlere izin vermemek için sandıkta 'evet' oyu kullanacağız." dedi.

Eroğlu, Banaz Belediyesi'ni ziyaretinde, AK Parti hükümetleri döneminde Uşak'a 6 milyar liralık yatırımın hayata geçirildiğini belirterek, il genelinde 15 baraj, 10 gölet ve 16 mesire alanı yaptıklarını, 42 dere ıslahını sonuçlandırdıklarını, inşaatı devam eden projelerle 53 sulama tesisini bitirmiş olacaklarını ifade etti.

Taşyaran Vadisi Tabiat Parkı'nı da tamamladıklarını anlatan Eroğlu,"Ulubey Kanyonu Milli Park Projesi devam ediyor. Birçok bölgede olduğu gibi Uşak'a da bal ormanları kurduk. Projelerimizle çiftçimize yıllık 80 milyon liralık gelir artışı sağladık, her şey milletimiz için." diye konuştu.

"Ne söz verirsek yaparız"

Daha sonra Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılacak bazı tesislerin temel atma törenine katılan Eroğlu, Banaz'ın, Türkiye'de en azla baraj ve gölet yapılan ilçeler arasında yer aldığını anımsattı.

AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'nin çağ atladığını anlatan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Orman köylüsüne gelir getirici projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Milletimiz bizim başımız üstünde, sizlere hizmet için buradayız. Uşak'a 8 müjdeyle geldim. Bugüne kadar 58 projeyi hayata geçirdiğimiz bu güzel şehrimizde 17 ayrı çalışmamız devam ediyor. Uşak'a 25 baraj ve gölet yaptık. Tüm derelere gem vurduk. Ege Gelişim Projesi'ni 2019'da projeyi bitireceğiz. Proje kapsamında 139 tesisi Uşak'a kazandıracağız. Biz ne söz verirsek onu yaparız."

"Bundan sonra krizler olmayacak"

Bakan Eroğlu, halk oylamasından sonra Türkiye'de iki başlılığın ortadan kalkacağını bildirdi.

Türkiye'nin geçmişte çok şey kaybettiğine işaret eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"16 Nisan aslında şanlı kahraman milletimizin önündeki en büyük fırsat ve bir dönüm noktasıdır. Ekonomik krizlere, çok başlılığa, siyasi krizlere izin vermemek için sandıkta 'evet' oyu kullanacağız. Sandıkta 'evet' demek için en az 100 sebep var. Bu ülke 96 yılda 65 hükümet gördü. Bu kadar hükümetin değiştiği bir ülkede büyük projeler yapılabilir mi? Türkiye bunun gibi değişimlerde çok şey kaybetti. İstikrarın olmadığı dönemlerde neler yaşadığımızı hatırlayın. 'Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer anayasa kitapçığını attı' diye bir gecede 22 banka battı. Batan bankaların borçlarını biz ödedik, bunları unutmayın. İşte halk oylamasından sonra böyle krizler olmayacak."

Uşak Valisi Ahmet Okur da il genelindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi, desteklerinden dolayı Bakan Veysel Eroğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Türkiye Banaz Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title