Haberler

16. Medya Markt Bursa'da Açılıyor

Elektronik Ürün Mağazalar Zinciri Media Markt'ın, 16'ıncı Oyuncusu Bursa Media Markt, Anatolium Alışveriş Merkezi'nde Açılıyor.

Dünya markalarını, en bol seçenek, en düşük fiyatlar ve en kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine sunan elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt'ın, 16'ıncı oyuncusu Bursa Media Markt, Anatolium Alışveriş Merkezi'nde açılıyor.

Bursa'daki ilk mağazasını 17 Aralık 2008'de Nilpark Alışveriş Merkezi'nde açan Media Markt, Anatolium Alışveriş Merkezi'nde yer alacak Türkiye'deki 16'ıncı, Bursa'daki 2'inci mağazası ile teknoloji severlerle buluşmaya devam edecek.

Toplam 4.000 metrekarelik alanda 50.000 çeşit dünya markası ürünü müşterileriyle buluşturacak Bursa Anatolium Media Markt mağazasının açılışı, yine bir şenlik havasında geçecek. Her mağaza açılışında yaşanan, uzun kuyruklar halinde teknolojiyle buluşan binlerce teknoloji severin, Bursa Anatolium Media Markt'ta biraraya gelmesi bekleniyor.

Media Markt Türkiye'nin "Bakmadan Almam" sloganlı reklamlarının yeni yüzü, ünlü sanatçı Metin Şentürk'ün de katılımı ile gerçekleşecek açılışta, özel sürprizler ve inanılmaz indirimler sunulacak.

Kapılarını 28 Ekim Perşembe günü sabah saat 06:00'da açacak olan, yoğun katılımın beklendiği Bursa Anatolium Media Markt'ın açılışına, tüm Bursalı teknoloji severler davetli.

Media Saturn Türkiye CEO'su Nuri Topatan'ın, Media Markt Bursa Anatolium mağazası üst düzey yöneticilerinin ve Metin Şentürk'ün kurdela kesimiyle gerçekleşecek, Bursa Anatolium Media Markt açılışında Bursalılar'a, özel indirimler, yine kaçırılmaz fırsatlar sunulacak.

Media Markt'ın 16'ıncı satış ve hizmet noktası olarak devreye girecek olan Bursa Anatolium Media Mark'ta, dünya markası ürünler, en bol seçenek, en düşük fiyatlar ve en kaliteli hizmet anlayışı ile raflarda yerini alacak.

GFK Araştırma firması ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) işbirliği ile, "En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar Araştırması 2010"da, elektronik perakende alanında "en beğenilen ve tercih edilen" elektronik perakendecisi ödülünü geçtiğimiz günlerde alan Media Markt, Türkiye'deki sıradışı büyüme stratejisine ve başarılı satış grafiğine devam ediyor. Media Markt'ın 14 ülkede 600'den fazla mağazası ve 50.000'e yakın çalışanı bulunuyor.

"Media Markt hizmet ağını genişletmeye devam ediyor"

Türkiye'de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye'de açan Media Markt, daha sonra sırasıyla Eskişehir, Mersin, İstanbul Beylikdüzü, Ankara'daki 2 mağazasıyla hizmet ağını hızla genişletmeye devam etmiştir. 2008 yılının Kasım ayında İstanbul'daki mağaza sayısını 3'e çıkaran Media Markt, aynı yıl Bursa mağazını da açmıştır. 2009 yılında ise Adana, Güneşli 212, Merter, İzmir, Pendik Pendorya, Ankara Kentpark ve Beşiktaş mağazalarının açılışı ile Türkiye'deki toplam mağaza sayısını 15'e yükseltmiştir. 28 Ekim 2010 tarihinde açılacak Bursa Anatolium Media Markt mağazası ile Türkiye'deki mağazası sayısı 16'ya ulaşmış olacak.

"Media Markt, dünya markalarını, süper seçenekler, kaliteli hizmet ve en düşük fiyatlarla buluşturuyor"

Media Markt tüketicisini, dünya markaları, süper seçenekler, kaliteli hizmet ve en düşük fiyatlar ile buluşturmaya kesintisiz olarak devam ediyor. Media Markt, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün çeşidi ile tüketicilerine hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title