Haberler

16. Antalya Piyano Festivali - Hüseyin Sermet ve Borusan Quartet Sahne Aldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 16. Uluslararası Antalya Piyano Festivali- Festivali kapsamında piyanist-besteci Hüseyin Sermet konseri 16. Uluslararası Antalya Piyano Festivali- Festival kapsamında ünlü piyanist Hüseyin Sermet ve Borusan Quartet sahne aldı Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında piyanist-besteci Hüseyin Sermet ve Borusan Quartet konser verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 16. Uluslararası Antalya Piyano Festivali- Festivali kapsamında piyanist-besteci Hüseyin Sermet konseri 16. Uluslararası Antalya Piyano Festivali- Festival kapsamında ünlü piyanist Hüseyin Sermet ve Borusan Quartet sahne aldı Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında piyanist-besteci Hüseyin Sermet ve Borusan Quartet konser verdi.Antalya Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin ilgi gösterdiği etkinlik, besteci Robert Schumann'ın obua ve piyano için bestelediği "Romance No.1" ile başladı.İlk eserde obuada eğitimini Berlin'de sürdüren Demre Erdem sahne aldı. Konserin ilk yarısının ikinci duo eseri ise Çağ Erçağ ve Sermet'in seslendirmesiyle "Şostakoviç Piyano Çello Sonatı Op.40" oldu. Quartet ve Sermet, "Mozart Fa Majör Obualı Quartet" ve Schumann'ın "Mi Bemol Majör Piyanolu Kentet"ini seslendirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren program sonunda izleyiciler, Sermet ve Borusan Quartet'i uzun süre alkışladı.Festival, 29 Kasım Pazar günü sona erecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Robert Schumann Hüseyin Sermet Antalya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title