Haberler

15 Yıllık Eşiyle Final Maçında Rakip Oldu

Sivas'ta Yunus Emre Ortaokulu'nun beden eğitimi öğretmeni Ayhan Işık, okullar arası küçükler voleybol turnuvasının final maçında meslektaşı olan Ziya Gökalp Ortaokulu'nda görevli eşi Demet Işık'ın takımıyla karşı karşıya geldi.

Sivas'ta Yunus Emre Ortaokulu'nun beden eğitimi öğretmeni Ayhan Işık, okullar arası küçükler voleybol turnuvasının final maçında meslektaşı olan Ziya Gökalp Ortaokulu'nda görevli eşi Demet Işık'ın takımıyla karşı karşıya geldi.

Sivas'ta 10 takımın katılımıyla düzenlenen okullar arası küçükler voleybol turnuvası bugün sona erdi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final maçında, 42 yaşındaki Ayhan Işık'ın çalıştırdığı Yunus Emre Ortaokulu ile eşi 39 yaşındaki Demet Işık'ın çalıştırdığı Ziya Gökalp Ortaokulu karşılaştı. 15 yıllık çift arasında yaşanan kıyasıya mücadele oyunculara da yansıdı. Çok sayıda kişinin de yoğun ilgi gösterdiği maç Ziya Gökalp Ortaokulu'nun 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Demet Işık'ın takımı bu skorla turnuvanın şampiyonu olurken, eşi Ayhan Işık'ın takımı ise 2'nci oldu.

"EŞİMLE RAKİP OLMAK STRESLİ BİR OLAY"

Eşinin takımıyla ikinci kez karşılaştığını belirten Ayhan Işık, şöyle devam etti:

"Aslında diğer maçlarla arasında çok fark yoktu. Diğer maçlardaki heyecan neyse bunda da da öyleydi. Bizden ziyade çocuklarımızın final maçına çıkmış olmalarının vermiş olduğu heyecan, mutluluk vardı. Maç bittiğinde bir tarafın sevinip diğer tarafın üzülmesi diğer maçlarda yaşanan duyguyla aynıydı. Haftasonu maçtan önce ev içinde geçen konuşmalar biraz farklıydı tabi. Sahaya çıkıp düdüğü duyana kadar ev atmosferi ama o düdük çaldıktan sonra iki rakip olarak çıktık. Eşimin takımı kazandı, tebrik ediyorum. Bundan 8 yıl önce yine bir final maçında karşılaşmıştık. Bu ikinci oldu. O maçı ben kazandım bu da rövanş oldu. Rövanşı verdik. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi. Demet Işık ise, "Önemli olan çocukların mutluluğu. Biz onlar için buradayız, onlar için antrenman yapıyoruz. Final maçını eşimle oynamak benim açımdan stresli bir olaydı. Ama sonuçta ikimizde aynı şeyi söyledik. İyi oynayan kazansın dedik. Çocuklar çıktılar, ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. ve iyi olan kazandı. Aslında çok denktik. Bir çok hazırlık maçı yaptık eşimle. Çocuklar birbirlerini tanıyorlar. Böyle güzel bir olaya vesile olduğumuz için ben kendi adıma çok mutluyum. Turnuvaya katılan bütün oyuncuları tebrik ediyorum."

- Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Işık Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title